Nu prea stiu multe. Iti spun doar cele pe care le-am vazut si le recomand.
-Shiki
-Trinity blood
-Hellsing
-Blade
-Karin
Astea sunt cele pe care le-am vazut, dar am auzit si de
-Vampire princess miyu
-Hitsuji no uta
sper ca te-am ajutat FUNDA?
Daca vrei stiu un joc cuvamipri de exemplu blood rayn, filme stiu twilight sau vampire wars
Daca nu ai de zis nimic in legatura cu intrebarea mai bine nu zi sati areti protia ok?
Ia uită-te tu mai întâi cum scrii. Eşti analfabet şi agramat. Tu vorbeşti de prostie?
Bine inteles ca vorbesc de prostie pentru mine nu conteaza asa mult cum scriu sau cum vorbesc (nu numai pentru mine ci pentru majoritatea) importat e sa vorbesc/scriu in acel subiect si sa ma fac inteles nu esti de acord?
Ştiu că nu contează. Pentru generaţiile astea de căcat ca ale voastre este suficient să ştiţi să ne puneţi burgerii pe tavă, când vi-i cerem. Nu de alta dar în afară de o şaormărie sau un Mc sper că nu visezi la alt loc de muncă cu pregătirea aia intelectuală de doi bani pe care o ai. Cultura ta generală se termină la Tom şi Jerry. Stai în lumea ta, prostule, şi nu mai scrie, nu mai vorbi. Eşti un limbric intelectual, un neica nimeni, o flegmă culturală. Stai acolo şi uită-te la Mircea Badea, e de-al tău.
De unde sti cata cultura generala am eu? Sau tu zici asta numai sa pici de prost? Nu cai fi tu primul... Stiu destui de genul tau si mi-am dat seama ca n-are rost sa mai ripostez, oricum voi veti iesi cu ultimul cuvant chiar daca asta e bine sau nu...
Ia să văd: "sti" se scrie cu doi de I, "cai" se scrie "c-ai"...da. Scuză-mă, tu nu ştii să scrii în limba maternă, eşti agramat, ăsta era subiectul care trebuia tratat. Până să ajungem la cultură generală mai trebuie multe lucruri