Eu sincer le-as spune in fata : bai barfitoarelor ia mai lasati-ma in pace odata. ce va intereseaza atat de mult viata mea? am ajuns o vedeta si nu stiu eu? sunt atat de importanta pentru voi? oare sunteti atat de invidioase incat sa agatati de viata mea?
Tu zile asta, si concentreazate pe studii. arata-le cine esti, ca nu de uiti de jos la ele. ca ai si tu demnitatea ta
Vai ce m-am enervat numai cat am citit, si ink sunt nervoasa am mai avut eu o prietena tot asa, si i-am zis ce sa faca, si uite acum nu mai e batjocorata ca inainte.
Oricum, faci ce vrei, dar eu ti-am spus alegerea mea.
Bafta, si zdrobestele cu toata forta! te pup
Ignora total orice miscare a lor nu da importanta la nimic o sa realizeze ele ca nu a fost nimic pana la urma. Nu e vina ta ca te-ai indragostit pe moment de acel baiat deci nu au nici un drept sa te acuze cu nimic ai grija de tine... Succes
In primul rand cel mai bine este sa nu le bagi in seama.Nu ai nevoie de atentia celor de a 8-a.
In al doilea rand eu as vrea in locul tau putina razbunare ) deci in locul tau mi-as face un iubit dragut...dar dragut rau! si m-as afisa cu el in fata acelor fere...o sa le apuce o gelozie de nu or sa poata sa o duca ).
Insa daca nu vrei razbunare cel mai bine este sa nu le bagi in seama daca te enervezi ele vor si mai fericite si mai rele.
Nu uita " indiferenta ucide" daca nu le vei baga in seama or sa se plictiseasca...crede-ma!
Bafta
Multumesc tuturor.dar nu e asa usor sa le ignor sau sa ma razbun.pentru k orice fac ele continua
Nu le baga in seama si daca nu poti atunci zile sa nu te mai barfeasca ca demonstreaza ca te cred mai buna ca ele.
Eu am patit acelasi lucru.Toate cele 15 fete din clasa impotriva mea, a fost oribil
Deci. ai face bine sa nu le mai bagi in seama. daca nu te lasa deloc le spui ` k : Ha profitoarelor ` crezi ca imi pasa ? nu vedeti cum aratati . Va fortat repede cioara aia sa fitii ` impotriva mea. si dupa aia sa vezi cu nu se mai ia de tine ` si daca nu-l mai placi spune-i pe fata ksa-si dea seama iubita lui k tu nu ai nicio treaba cu el :p. Funditaa >