| BruneTTe a întrebat:

Urmeaza sa dau la medicina si sunt cam stresata ca nu o sa mai am timp liber in timpul facultatii. Ati putea sa imi spuneti cate ore sunt pe saptamana, cum sunt impartite?
M-am uitat eu aici: http://www.medcon.ro/orare.php dar mi-e greu sa inteleg ceva.
In ceea ce priveste invatatul, stiu ca o sa fie greu dar totusi vreau sa am si timp sa rasuflu. Sper sa primesc vreun raspuns. Mersi mult de toottt! :D

3 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Raspunsul meu este; daca doresti sa faci ceva in viata atunci faci sacrificii pentru ca un medic bun trebuie sa munceasca [viata oamenilor va fi in miinile tale ] dar se pare ca nu mai sunt adevaratii medici care intr-adevar invatau, Acum facultatea la particular si in rest O vai de generatia asta.

| BruneTTe explică (pentru EUSIATIT):

"O vai de generatia asta?". Mi se pare cam exagerat. Chiar mai sunt unii care muncesc. Si eu fac parte din categoria asta de oameni. Mi se pare si normal sa pun intrebarea asta. Ok, am ales medicina. ok, voi invata, chiar nu vreau sa fac o facultate numai asa, vreau sa si invat cat voi fi in stare. Dar trebuie sa ma asigur ca o sa am si timp liber, oricine are nevoie de asa ceva. Fara timp liber, nici sa inveti nu poti, ca te supraincarci si la un moment dat cedezi psihic. In fine, urasc cand oamenii generalizeaza si ii pun pe toti elevii in aceeasi oala : " vai de generatia asta" oh go on. Lasa ca nu e asa vai de eawinking Daca unii sunt vai de capul lor si nu vor sa invete, treaba lor. Sunt altii care mai au si creierhappy
Eu vroiam sa imi explice cineva mai clar cum este orarul, dar mersi oricum de raspuns.

| EUSIATIT a răspuns:

Imi pare rau ca nu ti a placut rasp. eu am incercat sa ti sp ca daca te ai hot sa urmezi o astfel de facultate nu trebuie sa te gindesti decit la efort. mai putin la... timp liber,,