| yumary a întrebat:

Hei TPU,
Vreau si eu niste idei, ce sa fac sa imi ocup timpul?
Adica prietena cea mai buna e plecata, iar ceilalti oh go on
Mentionez ca am 15 ani si stau la sat big grin. Asa ca niste idei ce sa fac sa imi ocup timpul as fi dragute... fara calculator daca se poatewinking
Cele mai bune idei... FUNDITA :X

Răspuns Câştigător
| Josephine9 a răspuns:

Ai putea incepe sa faci bratari ale prietenii din ata.Iti ocupa timpul foarte bine si iti mai faci si niste accesorii dragute.Eu am inceput acest lucru si chiar am ajuns sa vand unele bratari.E o metoda foarte buna de a cunoaste persoane noi, de ati ocupa timpul, dar si de a face bani.O alta preocupare interesanta este si cititul. Poti incerca sa citesti carti clasice ca "La Rascruce De Vanturi","Jane Eyre" si altele. Daca esti un suflet mai sensibil iti vor placea mult aceste carti.Ai mai putea incerca sa pictezi pe sticla sau sa inveti sa crosetezi.Eu am invatat de la bunica mea si am reusit sa imi fac un fular. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat. Fundita?

7 răspunsuri:
| DeeDee10 a răspuns:

Ai putea sa citesti o carte, sa te plimbi cu bicicleta sau cu rolele...

| yumary explică:

Ar fi dragute *, scuze de greseala!

| andreiadn a răspuns:

Pai eu spum sa iti cumperi un catel sa te plimbi cu el
; D

| Raggy a răspuns:

Deseneaza ceva
citeste
scrie o poveste
downloadeaza un joc pe calculator (Slender poate? big grin)
iesi in parc cu rolele/bicicleta/etcetcetc.
fa yoga/origami

ORICE

| yumary explică (pentru Josephine9):

Mersi big grin chiar sunt niste idei foarte bune

| 123lalala a răspuns:

Buna, pai ai putea sa iesi cu prietenii pe "ulita" laughing, sa te uiti la un film, sa gasesti niste fete cu care sa joci voley, si stii ce ar mai fi tare? ..sa gasesti niste fete de varsta ta si sa vopsiti fetitele si baietii pe fata laughing un fel de face painting... fundita?

| yumary explică (pentru Josephine9):

Mersii mult ai niste idei dragute happy