| CrazyMofos a întrebat:

Heii! Am si eu cateva intrebari. 1. De unde pot lua bilete la concertul din 2 iunie al trupei La La Band? 2. Si cat ar costa un bilet. 3. Unde se va tine concertul?

Răspuns Câştigător
| anutza135 a răspuns:

1.pe Eventim se numeste lala summer........2.depinde de categorie aca vrei vip costa 300 ron de persoana intra pe Eventim si vezi mai multe.3.la Arenele Romane!

8 răspunsuri:
| DonyHD a răspuns:

Trebuie sa fii inapt/a sau sa ai pana in 12 ani sa te duci la concert la lesinatii aia care nu fac show deloc si canta PLAYBACK la concerte! straight face

| CrazyMofos explică (pentru DonyHD):

DonyHD 1 la mana nu sunt lesinati. 2 la mana fac show 3 la mana si nu canta PLAYBACK si 4 la mana lumea ii iubeste. Si daca tie nu iti place de ei e treaba ta!

| CrazyMofos explică (pentru anutza135):

Multumesc :*

| CrazyMofos explică (pentru anutza135):

Am intrat pe Eventim si vreau sa imi iau bilet la categoria 2 si nu inteleg cum! ADica randul al doilea? Daca poti sa imi explici si mie!

| anutza135 a răspuns (pentru CrazyMofos):

Daca nu stii poti a te duci la orice magazin dintre:Vodafone, Orange sau Domo si acolo iti arata totul de-acolo mi-am luat si eu ca tot nu inteleg si iti da biletul pe loc dar normal trebuie sa te duci cu banii(eu am facut asa la concertul din 11 martie)

| Georgiana_Alexandra_1996_ZMF6 a răspuns:

Pe eventim.ro nu mai sunt bilete VIP angry Unde se gasesc online bilete VIP?

| CrazyMofos explică (pentru Georgiana_Alexandra_1996_ZMF6):

Stiu ca nu se mai gaesteee! Am vrt si eu sa imi iauu :@:@:@

| anutza135 a răspuns (pentru DonyHD):

Auzzi nu canta playback chiar canta live si tu ce stii tu tu nici nu stii sa canti fraiero tongue