O dezvoltarea rationala incepe daca te informezi in mod corect despre lumea in care traiesti nu daca discuti cu cineva virtual, iar dezvoltarea personala e un mit in mare parte mostenim personalitatea parintilor ca apoi sa o adoptam la maturitate
si eu as vrea sa discut cu persoane rationale dar rar asa ceva
"O dezvoltarea rationala incepe daca te informezi in mod corect despre lumea in care traiesti" - pana aici ai avut dreptate.
Personalitatea o poti "slefui", ne nastem cu unele abilitati, daca le pot numi astfel, care sunt ca si ale parintilor. In schimb, aceste abilitati le putem educa pentru a fi benefice personalitatii noastre.
Bună.
Eu spun că anturajul online nu își are rostul, crede-ma, l-am studiat cam de vreo 80 de ori cu 80 de oameni diferiți. Dar degeaba, același rezultat.
Eu sunt foarte deschisa, și chiar vreau sa am văzut o prietena online. Din nou.
Sunt fata și am mai puțin de 18 ani (îți spun in privat k
Daca pleci la drum cu aceastra premisa iti garantez ca nici urmatorii 80 de prietenii online nu vor fi pe placul tau.
Ce rezultat a fost?
Nu că nu mi-au fost pe plac, Doamne ferește. Am legat prietenii, mi-au spus tot, le-am spus tot, ne spuneam unde mergem. Vorbeam non-stop, dar toate prieteniile online s-au terminat la fel : oriunde că ei își părăsesc conturile, ori că nu mai vor prieteni online, ori erau mult mai distanți, etc.
Dar eu chiar vreau din nou prieteni online. Firește, e treaba ta daca vrei sau nu să discutăm.