anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, aș dori să-mi creez un anturaj online. Doresc să mă dezvolt personal, dacă aveți același dorințe ca și mine mi-ar face plăcere să discutăm și să ne ajutăm să evoluăm.
Ar fi doritori?
P.S: Sunt fată și am 18 ani.

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoFeelings a răspuns:

Bună.
Eu spun că anturajul online nu își are rostul, crede-ma, l-am studiat cam de vreo 80 de ori cu 80 de oameni diferiți. Dar degeaba, același rezultat.
Eu sunt foarte deschisa, și chiar vreau sa am văzut o prietena online. Din nou.
Sunt fata și am mai puțin de 18 ani (îți spun in privat laughing k

| RAY a răspuns:

O dezvoltarea rationala incepe daca te informezi in mod corect despre lumea in care traiesti nu daca discuti cu cineva virtual, iar dezvoltarea personala e un mit in mare parte mostenim personalitatea parintilor ca apoi sa o adoptam la maturitate

si eu as vrea sa discut cu persoane rationale dar rar asa ceva

| ambicio a răspuns:

Consider că și prietenii online sunt de calitate.

| Deliiiia a răspuns:

Sigur, poţi conta pe mine.

| ambicio a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Pe mine ma intereseaza sa conversam doar online prin recomandari si schimb de idei. Am multi prieteni dar nu sunt interesati de dezvoltare personala.

| ambicio a răspuns (pentru RAY):

"O dezvoltarea rationala incepe daca te informezi in mod corect despre lumea in care traiesti" - pana aici ai avut dreptate.
Personalitatea o poti "slefui", ne nastem cu unele abilitati, daca le pot numi astfel, care sunt ca si ale parintilor. In schimb, aceste abilitati le putem educa pentru a fi benefice personalitatii noastre.

| RAY a răspuns (pentru ambicio):

Nu ai ce educa, daca ai mostenit personalitatea unui om irational asa vei fi pe veci simplu, omul nu se schimba niciodata, voi romanii aveti si o vorba lupul isi schimba parul dar naravul ba

| Deliiiia a răspuns (pentru ambicio):

De acord, temperamentul e congenital, insa personalitatea e temperament+ factorii de mediu. happy

| ambicio a răspuns (pentru NoFeelings):

Daca pleci la drum cu aceastra premisa iti garantez ca nici urmatorii 80 de prietenii online nu vor fi pe placul tau.

| RAY a răspuns (pentru NoFeelings):

Ce rezultat a fost?

Răspuns utilizator avertizat
| ambicio a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Asta e și ideea.

| JustStitch a răspuns:

Da si eu as vrea sa ma dezvolt personal, daca vfri putem vorbiwinking

| NoFeelings a răspuns (pentru ambicio):

Nu că nu mi-au fost pe plac, Doamne ferește. Am legat prietenii, mi-au spus tot, le-am spus tot, ne spuneam unde mergem. Vorbeam non-stop, dar toate prieteniile online s-au terminat la fel : oriunde că ei își părăsesc conturile, ori că nu mai vor prieteni online, ori erau mult mai distanți, etc.
Dar eu chiar vreau din nou prieteni online. Firește, e treaba ta daca vrei sau nu să discutăm.

| Damonana a răspuns:

Imi place ideea tahappy te poti baza pe minelaughing