anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii dau fundita celui care imi spune daca se poate sa donez in Metin2Chaos prin Euro(telefon)laughing Si daca se poate, imi explicati si mie cum? adica am citit pe net da nu prea am inteles. Spuneti-mi voi din cuvintele voastrehappybig grin

Răspuns Câştigător
| ANONIM5677654 a răspuns:

1.Prima data te inregistrezi pe site.
2. Dupa ce te inregistrezi iti alegi prin ce metoda vrei sa donezi (sms in cazul tau).Dai dupa pe acolo completezi ce mai e. dupa jos la urma iti apare mobilPay.dai click pe el si iti apare alta fereastra.
3.Acolo scrii numar de telefon, si iti va aparea sa trimiti mesaj la un nr cu un text.
4.Trimiti mesaju si iti vor fi retrasi Xeuro.Cand vei primi mesaj de confirmare vei primi odata cu el si un cod format din litere si cifre.
5. Dupa ce ai codu ai sa vezi ca acolo sus in dreapta scrie Ai deja cod de validare? Dai acolo si scrii nr de tel, codu format din cifre (e acel cod care l-ai primis prima oara la numarul care ti'a dat acolo sa trimiti) si cel de'al treilea cod care l-ai primit la urma cu litere si cifre.
6.Completezi dai ok si comanda a fost achitata.
7.Revii la inceput acolo la lista de plati si va avea culoarea verde adica a fost achitata.
8.Dai click pe comanda si tocmai jos ai codul.
9.Te loghezi cu contul in itemshop pe site si dai la incarca cont si scrii codu >D
Sper ca ai inteles, a fost cu cuvintele mele. Funda?>)

3 răspunsuri:
| Mihayy96 a răspuns:

Prima data tr sa te registrezi aici http://www.ennia.ro/multiPAY/ dupa aceea. La achitarea pachetului dorit veti primii prin SMS sau prin verificarea Listei de plati ( http://www.ennia.ro/multiPAY/plati.php ) un cod format din 6 carctere - numere si litere. Codul primit il introduceti in Item Shop-ul caracterului pe care vreti sa ajunga creditele, la categoria " Incarca contul ". In casuta care apare introduceti codul primit si dati " Trimite " Dupa incarcare alegeti din Item Shop categoria " Speciale ", si cumparati pachetul " Valoare CR in joc ". Va logati in joc pe contul pe care ati incarcat si gasiti in item shop bonul valoric, pe care mai apoi il plasati deasupra masutei " Bonus " situata in fiecare map1 al fiecarui regat pe zona de siguranta. " Pentru operatorii Vodafone si Orange procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal. Pentru operatorul COSMOTE, in cazul platilor mai mari de 4 euro, procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea. NETOPIA, operatorul serviciului mobilPay.ro, nu poate fi facut raspunzator de orice caz de nelivrare a serviciilor sau produselor comerciantului. Prin introducerea codului validare si apasarea butonului Validare sunteti de acord cu termenii de utilizare ai serviciului mobilPay.ro " SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR! FUNDA?

| H3cker a răspuns:

Te ajut eu da-mi id tau sau aad tu id meu : mariusgodja@yahoo.com

| LeeJiEun a răspuns (pentru Mihayy96):

Da eu voiam sa imi explici cum ai facut tu(daca ai facut) pentru ca asta ce mi-ai dat tu, nu stiu, nu prea inteleg ce trebuie facut. Daca ai putea sa imi spui tu din cuvintele tale.