| EddyLotuPeper a întrebat:

Heii TPU! Mi se stinge monitorul cand ma joc diferite jocuri ex:
ETS2
Mafia II
Minercaft
Ce sa fac, mentionez ca doar monitorul se stinge ca si cum unitatea ar mai merge dar dupa trebuie sa ii dau un restart! Am reinstalat si windowsul nu cred ca este vreun virus!
Am Nvidia GeForce!
P.S:nu stiu cum sa dau update la placa video big grin
Cel mai bun raspuns va primi o funda mare cat o casa!

Răspuns Câştigător
| Silent3025 a răspuns:

"nu stiu cum sa dau update la placa video" la placa nu ai cum sa-i dai update, poate sa o schimbi. Cred ca te referi la drivere pentru placa video.Intrebari pentru tine: De cand ai PC-ul? si cand ai facut ultima oara curat in unitatea PC-ului? mai exact cand ai curatat toate componetele de praf? de asemenea cand ai schimbat pasta termoconductoare la procesor? Daca ai Pc-ul de mult timp si nu ai facut asta niciodata sau acum nu stiu cati ani, afla ca din cauza prafului sau din cauza uscarii pastei termoconductoare Pc-ul se stinge sau isi da restart(depinde cum e configurat) mai exact se supraincalzeste.De la intrebarea carea ai pus-o presupun ca nu prea te pricepi asa ca mai bine mergi la un service sa-l cureti.

4 răspunsuri:
| UnDeadMan a răspuns:

Nu are cum sa fie vreun virus, si sfatul meu e sa nu dai restarturi multe la calculator ca se strica, ma gandesc ca ar fi de la cablul monitorului dar daca ii dai restart si merge nu stiu.S-ar putea sa nu te mai tina placa video mult, ti se stinge poate pentru ca se supra-incalzeste.

| EddyLotuPeper explică:

Da, ce raspuns bun xD tongue

| EddyLotuPeper explică (pentru Silent3025):

Mersi de rasp. O sa incerc maine Ai Funda!

| Zet_Robert_1997 a răspuns:

Da... am si eu problema asta! Stiu ce zici! Eu unul aveam procesorul fortat 100%, dupa o perioada procesorul nu mai statea fortat! Si dupa nu mi se mai inchidea!