"nu stiu cum sa dau update la placa video" la placa nu ai cum sa-i dai update, poate sa o schimbi. Cred ca te referi la drivere pentru placa video.Intrebari pentru tine: De cand ai PC-ul? si cand ai facut ultima oara curat in unitatea PC-ului? mai exact cand ai curatat toate componetele de praf? de asemenea cand ai schimbat pasta termoconductoare la procesor? Daca ai Pc-ul de mult timp si nu ai facut asta niciodata sau acum nu stiu cati ani, afla ca din cauza prafului sau din cauza uscarii pastei termoconductoare Pc-ul se stinge sau isi da restart(depinde cum e configurat) mai exact se supraincalzeste.De la intrebarea carea ai pus-o presupun ca nu prea te pricepi asa ca mai bine mergi la un service sa-l cureti.
Nu are cum sa fie vreun virus, si sfatul meu e sa nu dai restarturi multe la calculator ca se strica, ma gandesc ca ar fi de la cablul monitorului dar daca ii dai restart si merge nu stiu.S-ar putea sa nu te mai tina placa video mult, ti se stinge poate pentru ca se supra-incalzeste.
Da... am si eu problema asta! Stiu ce zici! Eu unul aveam procesorul fortat 100%, dupa o perioada procesorul nu mai statea fortat! Si dupa nu mi se mai inchidea!
anonim_4396 întreabă: