Si pe langa astea ai putea merge la concerte, mai sunt cateodata pe plaja, luati-va ochelari de scanfandru, stati pana la 11-12 noaptea pe plaja, in fata cladirii unde stati sau la geam(depinde cum va lasa), daca sunteti in constanta vizitati Tomisul, umblati prin alte magazine si vedeti ce mai au, probati, faceti-va poze cu soarele in mana, adunati scoici din acelea albe si faceti-le o mica gaura cu un cui si o piatra/ciocanel apoi insirati-le. Jucati-va muult cu mingea, nu doar pe plaja si daca ai fost la mare si n-ai vazut plaja noaptea, inseamna ca ai fost degeaba. Distractie placuta!
Pai eu stau aproape de mare si as putea sa iti dau niste sfaturiPAi...mergi la plaja, faci baie in apa, te bronzezi, joci carti, te plimbi pe malul marii(e foarte frumos seara:X) te urci pe dig cauti scoici din acelea albe si mici si seara mergeti pe faleza, aveti ce face.Iar in urmatoarele zile ai putea sa iti faci prieteni cu care ai putea sa vorbesti etc sunt destule lucruri.Eu sper ca te-am ajutatFundita ?