Poi ai putea citii JURNALUL UNEI PUSTOAICE..sau al unui pusti ...sunt 2 variante nu e cine stie ce roman, dar e ft misto crede-ma, in carte iti este prezentata viata de zi cu zi a unei adolescente, sau elevul Dima dintr-a VII-a, ai putea incerca si ceva mai interesant cum ar fi : Dracula(tocmai am terminat-o), e geniala, sau jurnalele vampirilor sigur o sa-ti placa la nebunie am terminat toate volumele! sper ca te-am ajutat, spor la citit! fundita;*
Eu iti recomand cateva carti care pentru mine nu au varsta. Le-as citi bucuroasa si acum, la 19 ani, asa cum le-am citit si acum 9 sau 8 ani. Sigur te vor incanta, asta daca nu le-ai citit inca.
1. Gica Iutes - O stea din toate e a mea
2. Mirecea Santimbreanu - Recreatia mare
3. Constantin Culesan - Pensiunea Margareta.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! fiecare aveti un FOLOSITOR de la mine. :X
Ucenicul Vraciului - Joseph Delaney este geniala. mie cel putin, mi-a placut foarte mult. continuarea povestii o gasesti in Blestemul Vraciului, Secretul Vraciului, Batalia Vraciului, Greseala Vraciului, Sacrificiul Vraciului si Cosmarul Vraciului.
Oau... cate carti.:O:O Nu am citit de cand ma stiu atatea` si una singura inseamna toate... Super! Multumesc mult!
Am uitat sa precizez asta Scuze! Sunt clasa a 6a.
Marile sperante-Charles Dickens, Singur pe lume-Hector Malot, Mizerabilii-Victor Hugo. David Copperfield-Charles Dickens, Oliver Twist-Charles Dickens..etc.
Merci! Chiar ma gandeam sa citesc Singur pe lume de Hector Malot! Maine la biblioteca cred ca asta voi cere
Daca esti clasa a 6-a e o carte greoaie.Iti recomand oliver twist, este o carte plina de aventuri si pe intelesul tau.
De fapt, si doamna profesoara mi-a recomandat Singur pe lume... deci.
Eu iti recomand cartile realiste scrise de marii clasici europeni.Singur pe lume e o carte geniala.citeste-o,e super.nu iti recomand romanele scrise de romani, nu sunt asa stralucite.
Asta am observat si eu! Mercii!
Poti citii:''Elevul Dima din a 7-a''de Mihail Drumes,''Cuore inima de copil'' de Edmondo de Amicis,''Recreatia mare'' de Mircea Santibranu'',''Morcoveata'' de Jules Renard.Mult noroc
Bune idei! Mercii!