| Ionela_6633 a întrebat:

Buna. Am nevoie de ajutorul vostru. Imi dati niste titluri de carti in al carui continut sa fie vorba si despre copii? Mai exact vreau sa citesc aventuri nazdravane ale unor copiilaughing Tocmai am terminat de citit o carte care mi-a placut foarte mult... si vreau sa ma apuc de alta. Astept raspuns! Fundita +Vot

Răspuns Câştigător
| Patriciia a răspuns:

Poi ai putea citii JURNALUL UNEI PUSTOAICE..sau al unui pusti ...sunt 2 variante nu e cine stie ce roman, dar e ft misto crede-ma, in carte iti este prezentata viata de zi cu zi a unei adolescente, sau elevul Dima dintr-a VII-a, ai putea incerca si ceva mai interesant cum ar fi : Dracula(tocmai am terminat-o), e geniala, sau jurnalele vampirilor sigur o sa-ti placa la nebunie am terminat toate volumele! sper ca te-am ajutat, spor la citit! fundita;*

17 răspunsuri:
| MissExtasy95 a răspuns:

Ce clasa esti? Ca sa stim ce iti recomandam :*

| Invictus a răspuns:

Marile sperante-Charles Dickens, Singur pe lume-Hector Malot, Mizerabilii-Victor Hugo. David Copperfield-Charles Dickens, Oliver Twist-Charles Dickens..etc.

| Ionela_6633 explică (pentru MissExtasy95):

Am uitat sa precizez astalaughing Scuze! Sunt clasa a 6a.

| Ionela_6633 explică (pentru Invictus):

Merci! Chiar ma gandeam sa citesc Singur pe lume de Hector Malot! Maine la biblioteca cred ca asta voi cere tongue

| Invictus a răspuns (pentru Ionela_6633):

Daca esti clasa a 6-a e o carte greoaie.Iti recomand oliver twist, este o carte plina de aventuri si pe intelesul tau.

| Morrigan a răspuns:

Ucenicul Vraciului - Joseph Delaney thinking este geniala. mie cel putin, mi-a placut foarte mult. continuarea povestii o gasesti in Blestemul Vraciului, Secretul Vraciului, Batalia Vraciului, Greseala Vraciului, Sacrificiul Vraciului si Cosmarul Vraciului.

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Eu iti recomand cateva carti care pentru mine nu au varsta. Le-as citi bucuroasa si acum, la 19 ani, asa cum le-am citit si acum 9 sau 8 ani. Sigur te vor incanta, asta daca nu le-ai citit inca.
1. Gica Iutes - O stea din toate e a mea
2. Mirecea Santimbreanu - Recreatia mare
3. Constantin Culesan - Pensiunea Margareta.

| Constantin_Gabriel_1998 a răspuns:

Poti citii:''Elevul Dima din a 7-a''de Mihail Drumes,''Cuore inima de copil'' de Edmondo de Amicis,''Recreatia mare'' de Mircea Santibranu'',''Morcoveata'' de Jules Renard.Mult noroc

| Ionela_6633 explică (pentru Morrigan):

Oau... cate carti.:O:O Nu am citit de cand ma stiu atatea` si una singura inseamna toate... Super! Multumesc mult!

De fapt, si doamna profesoara mi-a recomandat Singur pe lume... deci.

| Ionela_6633 explică (pentru FeliciaCorinaA):

Multumesc mult!

| Ionela_6633 explică (pentru Constantin_Gabriel_1998):

Bune idei! Mercii!

| Invictus a răspuns (pentru Ionela_6633):

Eu iti recomand cartile realiste scrise de marii clasici europeni.Singur pe lume e o carte geniala.citeste-o,e super.nu iti recomand romanele scrise de romani, nu sunt asa stralucite.

Asta am observat si eu! Mercii!

| TiffanyღBJ a răspuns:

"Aventurile lui Huckleberry Finn" de Mark Twain

| Ionela_6633 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! fiecare aveti un FOLOSITOR de la mine. :X

| Ionela_6633 explică (pentru TiffanyღBJ):

Merci!