| XxRobbixX a întrebat:

Hellaw :3... Vreau sa ma sinucid o-o..notele la scoala sunt pff am un picior rupt, in fiecare zi mi se intampla ceva la scoala(Nu ceva bun)traiesc? Ce rost mai are sa traiesc? ......Cine imi poate zice si mie niste variante de sinucidere care sa fie rapide?

23 răspunsuri:
| DeeaVonP a răspuns:

Doamne! Sa te sinucizi nu este o varianta! Multi si-ar dorii o viata ca a ta! Poate ca nu esti popular la scoala sau ca altii te iau la misto, daca te stradui sa inveti vei lua numai FB/10, piciorul o sa-ti treacawinking Fii mai dur sau integreaza-te intr-un grup mai popular, sa vezi cat o sa ''cresti''. Infine, faza e sa nu te SINUCIZI, e decizia ta ce faci cu viata ta, gandeste-te la familia ta, ar fi distrusa daca ai face asta, cu ce te ajuta sa te sinucizi?! In 24 de ore aproximativ 10.000 de adolescenti din Romania se sinucid, de ce? fiindca sunt vai de capul lor, se drogheaza, fumeaza etc. Du-te la un psiholog, te poate ajuta multwinking
Funda?

| Duucu a răspuns:

Cică spănzuratul e cea mai bună metodă.Eu spun că supradoza de medicamente e perfectă.Te încurajez să o faci, dar să-mi spui și numele să văd la televizor dacă chiar ai făcut-o.

| SpeedGonzales a răspuns:

Nu iti recomand sa te sinucizi, du-te la psiholog. Dar pentru a nu fi raspuns degeaba iti zic cum sa te sinucizi cel mai repede.Du-te langa un lac/rau adanc, leagati ceva greu de picioare si te arunci in mare...asa in 30 sec mori daca inghiti apa si restul...
Dar zisai ca NU RECOMAND sa te sinucizi.Gandeste-te la viata ta, la famila ta, la prietenii tai si la ce ai putea realiza.

| Mihaita22 a răspuns:

Nu am de gand sa iti zic nicio varianta de sinucidere. Toate lucrurile se intampla cu un scop. Daca Dumnezeu ti-a dat ceva asa de minunat precum viata, nu trebuie sa ti-o iei. Daca spui ca esti la scoala inseamna ca inca esti tanar si ai toata viata in fata.

| ascovit a răspuns:

Tu cersesti atentie sau vorbesti serios?
Cui ii pasa ca o duci rau? Ce drept ai tu sa iti iei viata? In locul tau as continua sa traiesc tocmai "de'al dracu' ", in ciuda "necazurilor"
*bea acetona*

| ErrorFound a răspuns:

Frate, de ce ai face asta? Oricum mori peste 80-90 de ani, asa ca de ce n-ai mai sta pe aici?

| steve91 a răspuns:

Sinuciderea este cea mai mare greseala pe care o poate face un om. Afirm acest lucru din perspectiva teologiei crestin-ortodoxe, in speranta ca nu esti intru totul strain de Biserica... Dumnezeu exista, la fel ca si existenta de dupa moarte, care va fi marcata de modul in care ai trait in aceasta viata. Sinuciderea te condamna la un chin de nedescris, ce consta intr-o vesnica mustrare de constiinta. E o suferinta mult mai mare decat cea pe care o induri acum!
Dar, chiar si daca esti necredincios, tot ilogica ar trebui sa ti se para o astfel de fapta. Gandeste-te ca majoritatea oamenilor considera sinuciderea ca fiind condamnabila. Inchipuie-ti ce suferinta le-ai cauza celor care tin la tine! In plus, tu nu ai dreptul sa-ti iei viata, pentru ca existenta ta nu ti se datoreaza tie. Te-ai gandit la aceste aspecte?
Nu-ti pierde speranta! Orice suferinta ai avea, poti trece peste ea cu usurinta cu ajutorul lui Dumnezeu.

| Yssy12 a răspuns:

Vrei o metoda de moarte? Astepta moartea la 80-90 de ani eu in 2 luni am fost mai nenorocita ca tine era sa fac cancer la san, imi rupsesem mana.Cred ca ai inteles sa nu te sinucizi.

| Wehrmacht a răspuns:

In intrebarea asta nu am scris nimic ilegal.Cei care vor sa ma ameninte sa citeasca ce am scris la sfarsit.
Si ce ti se intampla? Face cineva misto de tine? Daca o sa te sinucizi macar fa-i si pe aia sa sufere(nu mai conteaza cum daca nu o sa mai existi).In legatura cu piciorul tau...da-l dracu' ca se vindeca.Ala nu e motiv pentru a te sinucide.
Despre metode de sinucidere:
I-am mai raspuns unuia la o intrebare asemanatoare cu a ta si mi-a sarit unu in cap ca se duce la politie.Eu doar iti dau un niste sfaturi.Alegerea e a ta.Nu folosi metoda care ar putea pune in pericol si viata celor din jur(gaze toxice, explozii...etc)Avand in vedere ca au existat oameni care s-au impuscat in cap si nu au murit nu cred ca o sa fie prea usor.Ai mare grija la metoda aleasa. Daca iti strica creierul si nu te omoara e cam naspa.Pesticidele/insecticidele o sa cauzeze o durere destul de mare deci nu le incerca.Nu iti da foc, nu bea diluant sau alte chestii ca astea. Vrei sa te omori nu sa iti produci suferinta.Cel mai bine ar fi sa combini niste metode si macar una dintre ele sa produca coma.Introdu niste otrava in tine(nu pe cale orala.Injecteaz-o si sa nu dizolvi in prea multa apa), infige-ti un cutit in inima(vezi sa nu nimeresti coastele si sa nu ajunga in coloana...doar in cazul in care nu reusesti sa te sinucizi) si sari de pe o cladire inalta.Ar trebui sa fi mort dupa ce face asta. Poti cumpara substante foarte toxice care produc coma/moarte in maxim cateva minute de pe deep web.Nu iti zic sa faci asta, doar spun ca exista si varianta asta.Asigurate ca substantele toxice sunt pure sau aproape pure ca altfel singurul lucru cu care te alegi este o durere destul de puternica.Inainte sa te sinucizi baga niste calmante/somnifere(nu exagera ca nu e cum vezi in filme).
S-ar putea sa gasesti cianura la cei care se ocupa cu bijuteriile si, daca tot vrei sa te sinucizi, nu mai conteaza cum o obti(nu te indemn sa furi, si in nici un caz nu zic sa ucizi pentru ea.Si nu, nu sunt sarcastic.Nu indemn la ucidere.)

Despre deep web s-a mentionat si la TV.Au spus deja si aia ca se pot procura arme de acolo deci nu cred ca e ilegal ca am spus despre asta.
Daca el vrea sa se sinucida este alegerea lui.Eu doar am spus cum poate sa o faca fara durere/fara durere prea mare deci nu ma amenintati ca va duceti la politie.

Pentru cretinii care spun despre droguri, tigari...etc.V-ati gandit macar odata ca exista oameni cretini care pot sa ii determine pe altii sa ucida sau sa se sinucida?
Pentru al doilea tip de cretini: nu incercati sa mai speriati lumea cu povesti despre god si Lucifer.

| steve91 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Modul tau de a te exprima arata ca opiniile tale nu trebuie luate in serios. Probabil esti un copil care posteaza aici doar pentru ca nu are nimic mai bun de facut. Dar te intreb un lucru: ce autoritate ai tu sa-ti dai cu parerea in domeniul teologiei? (asta apropo de "al doilea tip de cretini"). Mai bine du-te si mai citeste niste carti bune, ti-ar fi mai de folos...

| Wehrmacht a răspuns (pentru steve91):

Ce are modul meu de exprimare? Nu ma abtin.Scriu chestiile pe care le cred eu si care sunt destul de reale.Nu conteaza cum o spun.Conteaza cum o spun.
De ce am scris despre teologie? Daca el chiar vrea sa se sinucida crezi ca doreste sa auda despre dumnezeu si Lucifer? Un "tratament" bun ar fi sa i se asculte problemele si sa se gaseasca o rezolvare care chiar o sa rezolve ceva pentru totdeauna(nu zic de sinucidere acum).Nu il ajuta cu nimic sa ii spui ca o sa arda in iad sau alte chestii d-astea.Ai spus ca nu poate sa isi ia viata pentru ca existenta lui nu se datoreaza...lui.Da.I se datoreaza parintilor sai.Nu a ales el sa se nasca. Poate daca ar fi stiut ca o sa vrea sa se sinucida(si nu vrea daca zice pe TPU) nu ar fi ales sa se nasca.Dar totusi e viata lui si face ce vrea cu ea. Daca nu a spus el "da, vreaau sa ma nasc aici" poate macar sa decida cand i se termina viata.Si se termina cand nu mai ai de ce sa traiesti.
Ce carti sa citesc? Nu vad de ce asi citi.O sa citesc cand or sa apara niste carti care m-ar interesa.Nu am de ce sa vad ideile altora daca nu am ce face cu ele.Creez propiile mele idei care ma pot ajuta.

1. Limbajul tau este jignitor ("cretini"), indicand lipsa de educatie si poate chiar de cultura a autorului sau.
2. Ai folosit constructia "povesti despre god si Lucifer", de unde reiese ca tu negi existenta lui Dumnezeu si a diavolului. De aceea te-am intrebat ce competenta ai tu in domeniul teologiei.
3. Existenta unui om nu li se datoreaza parintilor sai, cel putin nu la modul fundamental, avand in vedere ca nasterea cuiva e rezultatul multor factori care nu depind de vointa umana. De exemplu, daca eu pun o samanta in pamant si ea creste, nu pot sa spun ca am creat o planta, ci doar ca am ajutat la dezvoltarea ei. De fapt, tot ceea ce exista cu adevarat (raul nu exista!) este de la Dumnezeu.
4. In principiu, un om care nu citeste (nu neaparat carti, ma refer la cititul oricarui material, chiar si pe suport electronic) este un om incult, a carui gandire nu poate da nastere unor idei valoroase, demne de luat in seama. Ultimele tale fraze sunt de-a dreptul caraghioase...

| Wehrmacht a răspuns (pentru steve91):

Ce e asa caraghios? Mereu mi s-a spus sa citesc ca sa imi imbogatesc imaginatie, sa adun idei noi.Eu vin cu propiile mele idei si cietesc doar chestii care ma intereseaza si atunci cand am nevoie.Depinde ce intelegi tu prin idei valoroase. Poate tie ti se pare valoroasa o anumita idee iar mie mi se pare valoroasa alta.Ce a fost interesant de citit(din punctul meu de vedere) am citit deja.Nu stiu ce inseamna pentru tine "cult". Daca inseamna sa stii niste chestii care sunt considerate "de cultura generala" dar pe care nu o sa le folosesc niciodata...atunci nici nu vreau sa fiu cult.
La punctul 1 ai spus ca limbajul meu indica lipsa de educatie si de cultura generala.Indica lipsa de respect fata de oamenii care fac ce ai facut tu.
Eu sunt mai mult o amestecatura.Nu se poate spune despre mine ca sunt educat,cult, destept, prost, inventiv, lenes...etc.Felul meu de a fi se schimba odata cu mediul inconjurator(nu zic de mediul ala...plante,aer,apa etc. zic de oameni).

1. Ti-am explicat ce inseamna idei valoroase - "idei demne de luat in seama".
2. Nu am pomenit nimic despre cuvantul "cult", am folosit cuvantul "incult", care este foarte usor de inteles (intr-adevar, "cult" are un inteles relativ).
3. La pct 1 n-am pomenit de "cultura generala", ci de "cultura" (poti avea multe cunostinte intr-un domeniu si foarte putine cunostinte de "cultura generala" - tot om cult se cheama ca esti...). Am si folosit, de altfel, expresia "poate chiar de cultura", nefiind sigur daca modul tau de a te exprima isi are cauza doar in lipsa de educatie (asta e sigur!) sau si in cea de cultura. In orice caz, este posibil ca un om cult sa vorbeasca ireverentios, dar un om educat nu va face asta niciodata. Si sa stii ca un om civilizat ii combate prin argumente pe cei "care fac ce am facut eu", ceea ce tu nu pari a fi in stare sa faci. Lipsa de respect este specifica oamenilor necivilizati...
4. Cat despre felul tau "schimbator" de a fi, el arata ca nu ai principii, deci (o spun din nou) opiniile tale nu pot fi luate in calcul.
Cu asta s-a terminat mica noastra polemica. Eu nu stau sa fac educatie pe TPU. Sper insa ca ai invatat macar ceva din discutia aceasta (cum ar fi sa nu-ti mai dai cu parerea asupra unor subiecte pe care nu le cunosti sau macar sa redactezi corect un text...).

| scary7 a răspuns (pentru Duucu):

Ai de mine cum sa ii spui ce sa faca pacatele ei vor cade asupa ta si o mai iei si peste picor

| mary07 a răspuns (pentru Duucu):

Nu realizezi cat de mult poti rani o persoana care are ganduri suicidale cu comentariul tau. Cum sa il incurajezi sa o faca, sa doresti moartea cuiva? Te crezi interesant daca postezi asemenea raspunsuri?

| Duucu a răspuns (pentru mary07):

De dorința celui care a pus întrebarea nu te legi, dar de mine da.Nu crezi că suntem deja prea mulți? Adică... 7 miliarde. Dacă cineva chiar dorește să dispară, nu e nimic rău.

Răspuns utilizator avertizat
| AMaTha a răspuns:

Wow! Tu crezi ca esti singurul care are note praf la scoala? Nu e asa sunt foarte multi copii care iau note mici si sunt foarte multi copii care si-ar dori sa traiasca.Nu fa o astfel de greseala pentru ca Dumnezeu ti-a dat viata ca sa o traiesti. Sfatul meu :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca-te de la etajul 5.
Sincer iti spun voi copii va plangeti de chesti neinsemnate prin care orice om trece in viata.
http://www.youtube.com/watch?v=qqPHyPH8RZY
Ce zici de omul asta? Nu are nici maini, nici picioare, practic e un trunchi si un cap, dar pentru el nici nu se pune problema sa se sinucida.
Iti sugerez in continuare sa te arunci de la etajul 5.

| cffc a răspuns:

Când te sinucizi faci cel mai mare păcat,
viața este un dar de la Dumnezeu.
Și un dar ce ți-a fost dat nu se dă înapoi. Piciorul o să-ți treacă, iar cei ce te necăjesc la școală sunt niște cretini, nu-i lua în seamă și mergi înainte.

| sabinlord a răspuns:

Ba omule ai multe de facut in viata ta de rahat. Poti sa te drog.hezi,sa te duci la cu-rve, sa te joci la calc pana la 7 dim, si mai apoi sa te sinucizi.Nu uita sa furi bani de la parinti cu care sa-ti cumper somnifere si sa te sinucizi daca nu vrei sa ii cheltuiesti pe toti pe altceva.Nu te ainucide ca pierzi fericirile vietii asteia de rahat

| BrokenAngels a răspuns:

Mananca pesticid sau erbicid.