Lia, asa de buna, ca nimeni nu mai zice nimic. Au fost otravite ciupercile din rulada?
Plec in oras sa beau de suparare ca a plecat Petre Grigoras de la Otelul Galati..dehhh stiu..fotbalul asta idiot..cine-l intelege
Pe acasa.Peste 5 zile ma voi duce la mare, si nu prea imi permit acum sa mai cheltui asa multi banutzi ma voi uita la tv, mai pe mess putin, ceva jocuri, TPU si apoi nani ca maine e o noua zi
Acum am ajuns de la pescuit si de la un gratar pe malul marii, a fost super relaxant.
Acasica, facuram baie la copilasi, fiecare este impartit in casa cu diverse - eu alaturi de voi cu un pahar de vin, sotul baga la ghiozdan, cel mic doarme, cea mare se uita la Pisicile aristocrate
Si eu banuiesc ca voi prinde radacini la calculator
@Dr.BenZona, iti este mila si de cei mai nevoiasi ca tine sa ne servesti cu tuica?
Dar nu ai spus ca ai nevoie de ajutor
Daca ma anuntai, veneam cu cea mai mare placere, nu ma feresc de treaba.
Ok, atunci va invit eu la o rulada din piept de pui cu garnitura de ciupercute si vin rosu, cine vine?
Puiu' este ala de, saracu' trebuie sacrificat pentru dietele noastre
@Hashe, eu te astept cu cea mai mare placere
Iar trebuie' sa impart cu voi? m-am saturat de mocangii! da ' la cules de prune n-am vazut pe niciunu '! ei na ma! culmea tupeului!
As bea -o cu voi dar sunteti cam departe si mai e o problema : a iesit cam albastra! why? why? " Eli! Eli! lama sabachta'ni?"
Ieri noapte s-auzea un chirait de iepure.probabil l-o fi prins vreo vulpe. am incercat sa-i explic lui fi-miu, care intelege mai putin romaneste si m-a-ntrebat " cum sa prinda iepurele o vulpe? ".
Eu abia ce m am intors, am vrut sa dau peste cap cateva beri la o terasa dar ploaia nu a fost de acord si a avut grija sa ne imprastie de acolo.
acu stau aici cu voi si sper sa primesc o mostra din "albastrica" lu' ben si frimitura din rulada liei.
Afara ploua . Stau acasa si cred ca o sa joc sah in prostie. mi s-a pus pata. Da chiar. va rog, cine are chef, contactati-ma, facem un sah pe mes
Hmmm...acasa vreau sa ies dar ma simt groaznic asa ca voi privi probabil un fil dupa care la somn in patuc.