| DamianTPU a întrebat:

Hello.
Ce farse se pot face in tabara?
Gen. Eu voi sta cu niste colegi dar mai sunt si altii in alta camera.
Ex.: la ora 3 dimineata sa batem tare la usa sau chestii din astea.
Vreau macar 5. Pleaseee
Dau funda

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti dau cateva exemple, ce le-am facut noi:

In tabara de vara, caldura mare, dormeam intr-o cladire de scoala sateasca, fara etaj. Am prins niste broaste la balta, le-am bagat intr-o galeata cu apa, iar noaptea le-am aruncat in dormitorul fetelor...
big grin

Am mers in excursie, drumetie de multi kilometrii intre munti. Fiecare cu rucsacul propriu. Doar ca, la unii/unele le-am bagat si niste bolovane in rucsace. Mare le-a fost mirarea la despachetare, la sfarsitul zilei si dupa multi kilometrii de carat.
big grin

S-a pregatit un foc de tabara, din crengi lungi cazute, adunate din padurea apropiata. Cu inca un prieten impreuna am adus de la pompierul din sat solutie de ignifugare si am inlocuit cu ea motorina destinata aprinderii focului, dar am dat si pe lemne. Seara s-a incercat din rasputeri sa se aprinda vestitul si mult asteptatul foc de tabara, dar abia s-a reusit cat pentru un gratar...
big grin

S-a carat apa de baut cu galeti, de la un izvor aflat la jumat de kilometru, sus pe deal. Noi am gaurit galeata cu un cui, iar gaura l-am astupat cu un pic faina amestecata cu apa si cenusa, sa nu se observe. Evident, "lipitura" s-a desfacut dupa cateva minute de stat in apa, iar galeata s-a golit aproape complet pana ce a ajuns la destinatie...
happy

Dar cea mai buna poanta a fost cand am lipit, noaptea, talpile bocancilor (cu amestec de faina si apa) de cimentul dormitorului.winking

| Arthiom a răspuns (pentru Bula):

Credeam ca numai eu am fost destul de dement incat sa dau drumul la animale in dormitorul fetelor laughing

1.Pasta de dinti la subrat.
2.O pereche de boxeri/lenjerie intima ori cum vrei sa ii zici dati cu nutella/budinca de cacao/ceva maroniu si pus pe margine la closet.
3. Faina de porumb cu struguri striviti si paine amestecate sa para voma, faci ce vrei cu ea.
4.Domnul Bula deja ti-a dat ideea cu animale in dormitor deci, de ce nu? laughing
5.Un sarpe de cauciuc de preferat negru fara alte culori ca asa se gasesc pe la noi pus in incaltaminte, pat, closet etc.
6.Este o chestie care pe la mine prin oras se cheama "flabber" la magazin, arata ca o gelatina foarte moale si apoasa dar care nu se imprastie si are diverse culori, o poti pune pe fata cui il "placi mai mult" cand doarme.
7.Lipeste benzi de scotch transparent cu lipiciul inspre usa (de preferat nu la nivelul fetei ca au fost cazuri cand s-au asfixiat indivizii.)
8. Puneti noroi pe clanta usii.
9.Asta am facut-o in a doua tabara, am gasit la un magazin din apropiere un difuzor ieftin si cablu audio din care am luat vreo 20m. Un coleg avea o boxa portabila si eu am legat difuzorul boxei la cablul lung cu dif luat din magazin pana undeva afara (stateam la cabana) si noaptea puneam tot felul de sunete.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Arthiom):

Oh, am uitat de folia de celofan intinsa pe wc-ul, pe portelan, sub capac. Problema era doar ca urina si/sau scaunul au scurs in jur, pe podea si trebuia curatat... big grin

Am vazut asta pe yt si a trebuit sa o incerc, m-am gandit la treaba cu scursul si am facut niste gauri cu cutitul in ea, daca e vorba de scaun ma rugam sa ramana acolo laughing