Selena Gomez si Taylor Swift, si Miley si Demi sunt dragute si canta bine dar Selena si Tylor imi plac mai mult
Demi Lovato! E super-drăguță și joacă în „Sonny și steluța ei norocoasă" alături de actrița mea preferată, Allisyn Ashley Arm. Ție de cine îți place?
Din cate stiu Taylor Swift nu e o ''vagaboanta''Disney.asa ca o aleg pe ea. dar poate reusesti sa ma lamuresti in legatura cu ea daca e de la disney sau nu. Oricum alegerea e taylor
"stefanya" multi de aici au raspuns selena sau tylor dar nu puteau alege doua persoane din cele de mai sus pentru ca tu ai pus la intrebare :"Selena Gomez, Miley Cyrus, Demy Lovato sau Taylor Swift?". Ai dat de inteles ca doar una pentru ca o singura preferata putem avea desi si celelalte ne plac. Spune cu exactitate de-acum inainte daca 2, 3 sau 4 persoane trebuiau alese pentru ca sunt sigura ca din toate cele 4 macar 3 sau 2 sunt placute de toti. Nu-ti spun cu suparare dar asa este.
Hey! as zice miley pentru ca are pierce-uri dar nu-mi place atitudinea eu mai nou ndar si demi este minunata
Yurisa întreabă: