| flamey a întrebat:

Hello TPU!
Aveti un cont metin2.ro cu lvl putin mai mairsor 30+
daca nu va mai jucati puteti sa mi-l dati mie.sunt mare fan metin22 dar am fost hackuit
daca nu mai aveti timp si vreti sa cresteti...
Poate ne impartim cumva?

cine are? cine vrea?
mesaj pls...

5 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

Nu vrei tu sa it iei un server privat? ca e mai marfa numai ca e cum s ait spun... e in germana dar e bun! www.famosmt2.com it da si cal ai masca de emotie papuci de vant masca de emotie o cumperi de la negustoare faci la bani acolo eu amdoar 12. 994. 345 da stiu ca e putin dar eu sunt abia in temmnita la paianjeni sti joc de 3 zile si am lv 61 frizuri de la mentori de magie sunt ninja sunt imi frumoasa ca o samanca armuri +9 si sabi+9 am coada in spate sunt blonda si armura +9 am sabie +9 de lv 30

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci famosmt2.com l-am incercat e nu e chiar reusit sincer cel mia bun privat dupa parerea mea e Burn-Mt2 e sv german pietrele merg pina la +9 sunt armuri la mag mina la 61 trebuie sa stai un pic dar e cel mai tare fara pic de lag garantez si pentru cel mai prost pc eventuri destul de des oameni prietenosi arme noi implementatelaughing. Deci succes daca te vei apuca de aces joc numele meu in joc e Stres daca e vb acololaughing happy

| cristianmen2011 a răspuns:

Iti dau eu de lvl 87

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu e contul e cosmin4343
parola e cosmin00

| ALEX_4331 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mere