Pai, andreea depinde si cate kg ai si cati ani ai. Dar eu iti voi zice o usoara cura de slabit, incearca ciorba de varza timp de o saptamana, http://www.youtube.com/watch?v=XDtpW_4SWNs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YqbearWpFNQ&feature=related
si uite cateva exercitii pe care le poti aplica acasa timp de o jumatate de ora pe zi. in rest cand vezi vreo bomboana abate-te de la ea si du-te si mananca o banana sau o portocala, bea apa plata, este mai buna si cel mai imortant nu rata micul dejun pentru ca este cel mai important si nu manca in fata televizorului deoarece ai tendinta sa mananci mai mult si nu este bine! Incearca sa mananci cam de 500 de calorii pe zi sau 250, depinde de organism, mananca mancaruri sanatoase cu legume preparate de parintii sau bunicii tai. Cam atat, tot ce trebuie sa facie ste sa mananci mai sanatos si sa faci mai mult sport decat de obicei. Succes!
Mananca din 4 in 4 ore pe zi. dar zilnic la aceleas ore de ex : dimi de la 10 cereale cu lapte, la ora 13 [ 1 dupa masa ] supa adica ceva usor la ora 16 un fruct ce contine pana in 14 glucide [ poti sa cauti pe internet ] eu vara de exemplu mancam o nectarina sau nu mai stiu daca 2 exact. ma rog, la ora sapte din nou ceva usor; renunta la painea alba si inlocuiesteo cu cea neagra sau semi de preferabil prajita, consuma carne de curcan pentru ca ea ingrasa foarte putin, incearca sa inlocuiesti dulciurile cu fructele pentru ca si ele au un gust bun, incearca salata de fructe, renunta la cartofii prajiti, si nu uita NICI O DIETA NU ARE EFECT FARA SPORT deci ar trebui sa practici un sport sau macar sa alergi dimineata sau seara dar nu te forta sau sa faci acasa exercitii.
sper ca te-am ajutat
Nu iti trebuie neaparat DIETA. poti face sport si slabesti 5 kg intr-o saptamana dc faci exercitii aproximativ 3-4 ore la o sala de sport
Eu zic sa consumi cat mai multe legume si fructe.sunt foarte multe retete pe internet delicioase. poti sa slabesti foarte usor si cu peste sau pui fiert.mult succes!