| Larisssaa a întrebat:

Heloo TPU!
1. Ce ati alege dinte iPad si Tableta? happy
2. De ce?

Răspuns Câştigător
| Sarudman a răspuns:

Pai...iPad-ul e Apple na mare chestie. Poty sa iti iei daca vr o tableda, dar samsung.Aceste tablete sunt foarte bune, ai mii da aplicatii gratis prin google play.La iPad trebuie sa iti faci cont pe bany daca vr sa iti iei aplicatii(jocuri) si majoritatea trebuie sa le platesty.Eu zic ca tableta

16 răspunsuri:
| TheDjAlex a răspuns:

1. As alege iPad!
2. Pentru ca este foarte buna, are senzor de caldura la fel ca iPhone, Tableta a copiat mutl de la iPad mai ales ce de la Samsung iar si eu am iPad si este foarte buna pentru ca m-am jucat pe o tableta si e mult mai frumos pe iPad si merge mai bine!

| xPatriciaa a răspuns:

IPad!
Pentru ca il ador!
big grin

| Seby90 a răspuns:

Ipadul este o tableta. Geniu clitorului.

| MihaiGe a răspuns:

As alege Samsung galaxy tab 2
Deoarece este mai buna si are mai multe aplicatii gratis.
Bafta!

| Larisssaa explică:

Am intrebat o prietena ea ce ar alge si mi-a raspuns tableta pentru ca este mult mai buna, iar voi imi ziceti ca iPad laughing Nu stiu ce sa aleg sad Cred ca o sa imi iau tableta

| Adry05 a răspuns:

Eu votez tableta. happy

| Seby90 a răspuns:

REPET Ipad ESTE o tableta.

| RedSpyKe a răspuns:

Ipad-ul este tot o tableta! Toate se numesc tablete -http://www.emag.ro/tablete?ref=bc

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5071&idPhone2=4567 - Ai aici o comparatie intre Ipad si Galaxy Tab 2, chiar daca ipad-ul e mai scump e si ceva mai bun dar nici galaxy tab nu e rea! Daca iti permiti sa cumperi Ipad nu ezita!

| Larisssaa explică (pentru RedSpyKe):

Multumesc de raspuns. Dar cred ca o sa aleg tableta ☻

| alexs99 a răspuns:

IPad e o tableta! Deci aleg tableta, doar si Ipadul e o tableta.

| Larisssaa explică (pentru alexs99):

Da.
Dar nu cred ca IPad-ul are acelasi calitati ca o tableta Samsungwinking
Si asta este intrebarea mea happy
Care este mai bun.

| Mokaxoxo a răspuns:

IPad...Imi place mai mult!

| PedoBarbie a răspuns:

IPad e o tabletă. Dă!

| Larisssaa explică (pentru PedoBarbie):

Şiii? Dacă este o tabletă înseamă ca au acelaşi calităţi? loser
Uite acest răspuns : Pai... iPad-ul e Apple na mare chestie. Poty sa iti iei daca vr o tableda, dar samsung.Aceste tablete sunt foarte bune, ai mii da aplicatii gratis prin google play.La iPad trebuie sa iti faci cont pe bany daca vr sa iti iei aplicatii(jocuri) si majoritatea trebuie sa le platesty.Eu zic ca tableta.

Deci...

| Anonim200211 a răspuns:

1 tableta
ipad e mai aiurea decat tableta

| Larisssaa explică (pentru Anonim200211):

happy Da, am ales tableta. E mult mai bună decât IPad happy