| Geooox a întrebat:

Heloo TPU.cred ca am mai pus intrebarea asta. dar ma repet pentru ca nu mi-a raspuns nimeni sad. cum as putea pune foto, video, muzica pe un telefon ( Nokia N8 ) e destul de greu. din cat stiu.si in manualu de instructiuni nu scrie aproape nimic. dau fuuunda:X

8 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Cablu de date sau Bluetooth straight face

| Andreia98 a răspuns:

Daca nu ai cablu de date, roaga un prieten sa.ti pun tot ce vrei pe tel lui, si dupa ti le da prin bluetooth

| Geooox explică (pentru Andreia98):

Am cablu de date.dar se incarca foooooarte greu...am intzeles ca imi trebuie un program descarcat...si mi se pare chiar greu de folosit.straight face

| seen a răspuns (pentru Geooox):

Pur si simplu prin cardul de memorie scoti cardul il pui intr un laptop sau cumperi adaptoare pentru carduri micro sd cu mufa usb 2.0 connectezi pui cardul in adaptor adaptorul in unitate si pui pe card tot ce ai nevoie Ps traim secolul vitezei numai asteptam transfer prin bluetooth sau cabluri usb

| mihaituneup a răspuns:

Ai un cd la telefon instaleaza toate programele de acolo pe telefon o sa mearga 100% happy sau daca nu ai cd ia de pe net acest program: "Nokia Pc Suite" bafta.

| ALECSANDRIUS a răspuns:

Cel mai bine e iti cumperi un adaptor si totul se rezolva.

| MariusCs a răspuns:

Cand ai cumparat telefonul, tiau dat un cd, la el unde se afla toate programele necesare. Ca sa conectezi telefonul la Pc, utilizezi cablul de date si cand l-ai conectat poti selectiona in telefon mai multe optiuni, transferenta de date, imprimanta si a deschide tel in pc prin un program care trebuie instalat de pe acel cd. Cu acel program poti, transfera muzica, filme, poze, instala aplicati, jocuri, etc. Daca ai card de memorie esti mult mai usor, bagi cardul in calculator prin trun adaptador si transferi acolo tot ce vrei tu.
O zi buna!