Ah,eu am noroc... las toate tampeniile la vedere pentru ca nimeni n-are tupeu sa se atinga de lucrurile mele. Poti sa il bagi undeva sub pat, sau in dulap(intr-o bluza/punga).Sau il poti pune undeva in biblioteca foarte sus.La niste carti unde esti sigura ca nu il vede nimeni(in spatele cartilor, evident).Sau sub haine, daca nu umbla mama ta.Sau intr-un sertar la care ai cheie...
Daca ai pat cu saltea, sub saltea :d
Sau fa-i o coperta pe care scrie "La Medeleni" si baga-l intre carti :X
Intr-o bluzita de-a ta pusa in fundul dulapului.
Sau. baga-l intr-o cutie intre niste hainute micute si scrie pe ea "DE DAT".Las-o la vedere. Nu te va cauta nimeni acolo.
Ia carton si fa-i cutie de ciocolata :d si scrie acolo expira la 4.5. 2007. Nu mananca nimeni.
Cam atate idei am. Mult succes!
Daca ai un seif bagati-l acolo si pune-ti lacat!
Daca esti la scoala sau la liceu, facultate bagati-l intr-o coperta si scrie ca este caiet de matematica pe o eticheta!
In sertarul cu lenjerie. , Sub niste haine, in debara, intr-un buzunar al unei jachete, daca are buzunar mare. Succes!
Exista un loc... unic si vad ca nimeni inca nu stie de el ...in camera daca ai un dulap cu sertare, ei ala e cel mai sigur loc!
Tragi ultimul sertar sau unicul, il tragi de tot afara, si in spatele lui in interior poti ascunde o camila intreaga , Pui sertarul la loc si pleci! Sigur, la vedere, acces usor! Bafta
Nu trebuie sa il asunzi.Ia-ti un jurnal cu cheie, eu am dar nu scriu nimic in el.Il poti pune unde doresti si ii iei cheitele.
In sifonier dupa haine
in ghiozdan(cand esti la scoala.)
sau poti sa-ti cumperi un pix cu cerneala invizibila
copy/ PIX-CARIOCA scrie ca unul obisnuit, deosebirea consta in faptul ca pasta este compusa din culori cu o luminozitate sporita, scriisul fiind invizibil cu ochiul liber.Acesta devine vizibil daca este indreptat spre el un fasicul de lumina cu raze UV generat de ledul din breloc. Scrie pe orice suprafata.
pret: 13 RON
0744755453
balasoiurares@yahoo.com
Set pix cu cerneala invizibila
15, 99 RON
Hey,RoZanutza,de unde se cumpara jurnalul acela cu cheita? Imi iau si eu din ala.Dar cat costa si de unde il pot cumpara din Pitesti?
Pai poti sa le ascunzi:
-sub perna ( bine de tot)
-intr-un sertar cu haine multe
-sertar cu cheie
- in biblioteca ta ( sincer pus ca o carte normala e ce mai bine camunflat)
Mie mi s-a intamplat sa caut o carte de miau sarit capacele si cand colo era in biblioteca ca o carte normala. Sper sa iti fi fost de ajutor.
Știu că a trecut mai mult timp de la postarea întrebării, dar iată niște răspunsuri:
-fă o momeală, un jurnal fals.
-pune-l în buzunarul unei geci vechi, mari, nepurtate.
-poți opta în al pune în locul acela din spatele unui sertar
-ascunde-l în spatele unui panou/tablou, dacă este suficient de subțirel pentru a încăpea fără să arate dubios (oamenii își pun întrebări când văd un tablou care stă la 5 metri distanță de perete )
-ia o copertă pe care scrii "MATEMATICĂ" sau ceva asemănător și pune-o pe jurnal; introdu jurnalul printre cărți.
-dă mai în față cărțile din biblioteca personală (în limita posibilităților)și "aruncă" jurnalul în spate.
Sper că ți-au fost de folos sugestiile mele și sper că ai văzut acest răspuns chiar și acum, în 2012. :*
1. Ia o carte cu coperta detașabilă și bagă-l acolo, apoi pune-l normal
2. Scrie pe el apoi lipește paginile intre ele, ca și când ai fi lăsat din greșeală o pagină liberă
3. Dacă stai la curte, poți să-l îngropi într-o cutie, asta în cazul în care scrii mai rar și dacă nu ai animale (merge și cu banii)
4. Trage 5 cm patul de la perete și bagă-l acolo, sau fă-i un buzunar pe care să-l lipești în spațiul ăla ca să nu cadă aiurea/să se rupă
5. ÎN fața de pernă, dacă-ți schimbi lenjeria singură
6. În ghiozdan
7. În camera fratelui, n-o să caute acolo niciodată
8. Sub televizor / PC/laptop
9. Intre perete și calorifer
10. În burta unui animal de pluș foarte mare, dacă poți să-l tai/să-i scoți capul/ are fermoar la burtică sau pe spate
Am observat ca inca nu ai declarat raspunsul castigator. Adica pot sa incerc.
Sub saltea
Intre carti
Fa.l ca sa arate ca un caiet de scoala
In dulap
In sertarul cu lenjerie intima
Pune.l intr.o cutie pe care sa scrii" nu umbla"
Sau daca ai jurnal cu lacat, il poti lasa oriunde
Yurisa întreabă: