Si...
Vreau si eu am vreo dar nu stiu daca vor functiona. unele nu merg dar celelalte imi zic sa astept 2 zile. nu prea cred ca o sa mearga. in fine. adaugatima pe imvu xXxD33uTzAxXx. VA ROG!
Ce rau/rea esti, sgarcitu.le
Atunci de ce mai raspunzi la intrebare?
Siu eu incerc sa descarc imvu hack...are un prieten hack dar i s-a blocat programul...si mi-a zis ca poti face pe zi cate 10, 000 de credit
Te rog mil dai si mie idul meu este florin_bebe99 dai add plase raman dator dau fuunda
jur
Www.imved.com/en ...sh gata... facetiva vip p gratis sh dupa aia va spon sgr ca o sa mearga imvu hack;)
Uite un site care e bun pacat ca merge o sg datha :( http://imvugeneratorcredits.yolasite.com/
Eu il am da! e adevarat il am dar...cica bag acolo credit si promo credit sau ce nb e aia si imi da nu stiu ce acolo si se aude asa parca sunt erori da nu-s erori si cand dau x sau ok la ele imi da youtube si cica la youtube acolo ca nu il pot vedea ca e incalcat regulilor etc...
Hack de imvu. e imposibil, el este facut prin PRIVACY POLICY TERMEN, ca la aeriagames, nu exista pentru el ''hack''
Ba da prosti mai sunteti.....hacku de pe net e virus... daca vrei sa ai hack trebuie sa ai cap sa creezi hack si un hack se creaza in maxim 30 min la incepatori la profi ca mine se creaza si in 15 min
Http://imvucreditsgenerator2013.yolasite.com/? formI21Posted=true Ia hack aici;) merge pana la 3.000.000
Orice hack pentru orice joc reprezinta un virus(uneori nedetectabil de antivirus deoarece nu reprezinta un pericol pentru siguranta pc-ului)...depinde totusi de tipul hack-ului
Ioana si eu caut ca un disperat dupa un hack pentru credite sau VIP dar nici urma vreo 12 siteuri am cautat si toate programele erau virusi adauga-ma pe IMVU Zolyk123 si pe mess swagga_boy123
Sa stii ca l-am instalat si iti trimite pe mes o fotografie la toti oameni din lista o fata goala
rokay întreabă:
xBlackPearlX întreabă:
Yurisa întreabă: