Va rogg ajuta-tima si pe mine!
id:qToxikKiss@yahoo.com
imvu:qToxikKiss
plzz!
Iubitul meu de pe IMVU e vip. Zice ca doar a spart site-ul si nu mai stiu ce.A mai zis ca iti ia doua ore.Doar ca la el nu apare V.I.P. Odata i am zis sa dea la pony si ma inconjura ca si un ponei.
Eu m-am lasat de contul meu imvu si imi pare rau din cauza ca e urat.daca imi puteti da si mie un cont emo sau unu cu doua trei haine cumparate.va rog uitati-va la contul meu e praf! claudiafrumusica8...am folosit 8 din cauza ca nu mi mergea claudiafrumusica.Va rog fiti buni dati-mi si mie un cont ma gasiti la id de mess:dita794.Add me pls si dati-mi un cont fain!:*
Si eu il vreau! Nu imi pasa ca e virus! Sa ma adaugati la id: dita794@yaho.com(doar jucatorii de imvu care ai hack!)
Nu e virus.Eu il am. Dar din pacate te-ai grabit sa dai fundita. Asha ca nu il dau
Adica, tu nu raspunzi ca sa ajuti omul?
Raspunzi pentru. funda aia virtuala?
...
La ce s-a ajuns omenirea...
Get a life!
P.S: Lume, caut un hack de 1.000 de ani am nevoie de 6.000 credits urgent:[
Va rog frumos ma chinui foarte mult sa gasesc si eu un hack pentru imvu daca are cineva va rog sa ma bagati in lista va rog frumos idd cosmin.toxic
De exemplu eu am luat imvu hack si a doua zi nu ma m-a lasat sa intru nu stiu ce sa cred
Iti trebuie anumite programe pentru ati merge. uite de aici le poti downloada, si hack-ul si prog http://hackandgamepenllaliyor.blogspot.com/......dated.html
Dati-mi si mie va rog eu hack... va rog din suflet . id'ul ili_messy... va rog eu
Si eu vreau hack. daca are cineva si serios acum, nu minciuni sau altceva. id meu : pinklife0709
Ba fratilor da lasati si voi un site ) unu ca nu exista hak altul ba ca e virus exista si nu e virus
Ba fratilor da lasati si voi un site ) unu ca nu exista hak altul ba ca e virus exista si nu e virus
Hey! Cine stie sa faca credite pe Imvu? Poate sa imi faca, si mie i dau parola si numele!
Parola si numele...
Da-mi si mie add maria.marieta..plzz ajuta-ma si pe mineee
rokay întreabă:
xBlackPearlX întreabă:
Yurisa întreabă: