Reîncarnarea sau reîntruparea este o credință filosofico-religioasă conform căreia spiritul supraviețuiește morții trupului, pentru a reveni după un interval într-un nou trup.
Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Re%C3%AEncarnare
Atunci cand mori, vei mai avea ocazia sa traiesti odata, in alt univers, cu alt trup si alta viata!
Dupa ce mori sufletul tau intra in altcineva(asta inseamna reincarnare)
Buna, eu am auzit prin sat ca reincarnare inseamnna cand mori si te intorci pe pamant in alt trup, asa am auzit eu, cred ca ti-am fost de flosls, funda daca vrei
Reincarnarea este atunci cand un om moare si apoi se reincarneaza adica vine din nou pe pamant dar cu alt chip cu alta viata unii maestrii chiar amintindu-si de ce au facut in alta viata.Dar daca intr-o viata ai fost om in alta viata nu ai cum sa te reincarnezi animal nciodata nu ai cum sa te injosesti asa un om e la un mare nivel e intelept daca s-a reincarnat de multe ori si nu are cum sa se reincarneze intr-un animal de exemplu un porc care se tavaleste in noroi (nu vreau sa jignesc fiinte doar am spus ). De obicei cel are moare se reincarneaza intr-un copil care se va naste in aceeasi familie de unde a murit (asta de obicei nu mereu )
Maria_Deny_1997 întreabă: