| Loveyourself a întrebat:

Hey imi spuneti ce insemna reincarnare?

25 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Atunci cand mori reinvii in alta fiinta pamanteasca (animal de regula)...

| Amelya02 a răspuns:

Atunci cand mori, vei mai avea ocazia sa traiesti odata, in alt univers, cu alt trup si alta viata!

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Dupa ce mori sufletul tau intra in altcineva(asta inseamna reincarnare)

| mat31new a răspuns (pentru Amelya02):

Cuvantul reincarnare inseamna ca invii tot pe pamant. noi traim intr-un corp carnal si din asta se deduce ca re (din nou) + incarnare (a lua fiinta pamanteasca) = un trup nou pe acest pamant...

| Bogdan123Bogdan a răspuns:

Buna, eu am auzit prin sat ca reincarnare inseamnna cand mori si te intorci pe pamant in alt trup, asa am auzit eu, cred ca ti-am fost de flosls, funda daca vrei

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru mat31new):

De ex o rama, vine porcu si hap...

| Amelya02 a răspuns (pentru mat31new):

Tot pe pamant m-am referit si eu. si cred ca nu am nevoie de corectarea ta. nu te mai baga ca supozitorul happy

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru Amelya02):

Hai lasa-ma, si cam ce tramvai trebuie sa iau, imi spui si mie? off greu mai e sa crezi tot felul de absurditati!

| mat31new a răspuns (pentru 傻瓜的毫不相干):

Cam asa laughing, asta e cultura la indieni.

Cum te referi la pamant cand spui, "alt univers"?

| Amelya02 a răspuns (pentru 傻瓜的毫不相干):

Offf, chiar ma doare fix undeva de parerea ta!
daca n-ai inteles, e problema ta happy Adio.

| Amelya02 a răspuns (pentru mat31new):

Nu am de ce sa-ti dau tie explicatii de ce am scris asa.
Vezi-ti de treaba ta;

| unknownn a răspuns:

Simona vrea sa fie? Sorata?

Nu e vb ca nu am inteles, tu dai un raspuns aiurea-n tramvai si consideri ca ai ajutat pe cineva? daca ai argumente, sustineti ideea.cu adio nu rezolvi draguta problemele, incearca cu ciao!

Of, ce ne chinuie adevarul.

| Amelya02 a răspuns (pentru 傻瓜的毫不相干):

Am raspuns la fel ca toti, cuvantul pe care l-am avut in plus a fost "univers". Si nu am considerat ca am ajutat pe cineva deoarece nu am scris la sfarsit "funda?".
Si chiar nu-mi zici tu cum sa-mi rezolv problemele. Vad ca, chiar te plictisesti laughing

| unknownn a răspuns (pentru mat31new):

Mai usor ca o ia cu transpiratiile dejalaughing
Se mai intampla sa gresim, cu totii gresim, din graba probabil, pentru ca noi scriem direct ce ne trece prin minte nu stam o jumatate de ora sa corectam mesajul, pentru ca nu avem timp de asta.

Ma duc sa vad ce mai face real madrid, dupa, sting pc-ul, sper sa intelegi, esti prea tare pentru mine!

| mat31new a răspuns (pentru unknownn):

Eu am scris ce stiam, nu am stat nici 2 minute sa corectez...

| unknownn a răspuns (pentru mat31new):

Pai nu-i musai sa gresesti, se mai intampla cateodata.

| MrAngelus a răspuns:

Reîncarnarea sau reîntruparea este o credință filosofico-religioasă conform căreia spiritul supraviețuiește morții trupului, pentru a reveni după un interval într-un nou trup.

Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Re%C3%AEncarnare

| pwp a răspuns:

Atunci cand mori, te reincarnezi intr-o alta fiinta.
Dar asa ceva nu e posibil.

| CosminCosminelYoO a răspuns:

Dar asta este posibil doar in filme si in desene!

| RuxMorgenstern a răspuns:

Reincarnarea este atunci cand un om moare si apoi se reincarneaza adica vine din nou pe pamant dar cu alt chip cu alta viata unii maestrii chiar amintindu-si de ce au facut in alta viata.Dar daca intr-o viata ai fost om in alta viata nu ai cum sa te reincarnezi animal nciodata nu ai cum sa te injosesti asa un om e la un mare nivel e intelept daca s-a reincarnat de multe ori si nu are cum sa se reincarneze intr-un animal de exemplu un porc care se tavaleste in noroi (nu vreau sa jignesc fiinte doar am spus ). De obicei cel are moare se reincarneaza intr-un copil care se va naste in aceeasi familie de unde a murit (asta de obicei nu mereu )