| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Hey.mai am de citit 1 carte pentru vacanta si nu stiu pe care(as vrea una mai scurta, eidentbig grin)Am de ales intrebig grinracula, calatoriile lui guliver, si piciul.as vrea sa citesc dracula, dar daca are peste 250-300 de pag.nu vreau.am nevoie de pareri! pls! FUNDA!

8 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

Dracula are 414 pagini dar ti-o recomand. chiar daca e mai lunga decat ai vrea tu este foarte furmoasa si, @deeamarry are dreptate, este o carte foarte celebra, scrisa de un autor foartye faimos, bram stocker. dar de asemenea si calatoriile lui guliver etse o carte frumoasa. cat despre piciul nu am citit-o dar indiferent de ce carte vei citi faci foarte bine ca citesti.

| Laura a răspuns:

Dar ești retardă, de nu poți să citești mai mult de 250 de pagini?

| Laura a răspuns:

De unde știi că nu-ți plac dacă nu le-ai citit?

| Lorena08 a răspuns:

De ce sa citesti o carte pentru numarul de pagini pe care il are? Atunci ia-ti mai multe reviste si ai rezolvat problema.Ori citesti o carte pentru ce este ea ori pentru cate pagini are, ca esti tu puturoasa.Cauta-ti o carte frumoasa care sa-ti placa,indiferent de cate pagini are, daca iti place nu o sa te plictisesti, insa daca te apuci de o carte de 60 de pagini care este despre mecanica sau orice altceva ce nu te intereseaza la a 5-a pagina o sa simti ca innebunesti.

| ஜKiddutzaஜ explică:

@Laura o am de citit pentru scoala.Si cele date de prof nu imi plac. daca le-as fi putut alege eu atunci nu m-as fi uitat la nr de pagini!

| DeeaMarry a răspuns:

Eu iti recomand sa citesti Dracula. Macar nu o sa te plictisesti citind-o,,, plus ca e una dintre cele mai faimoase carti din lume si una dintre cartile pe care trebuie neaparat sa le citesti in viata happy

| pisicuta2884 a răspuns:

Tocmai citesc calitoriile lui guliver e o carte fff interesanta si are 170 si ceva de pagini