Eu iti recomand sa citesti Dracula. Macar nu o sa te plictisesti citind-o,,, plus ca e una dintre cele mai faimoase carti din lume si una dintre cartile pe care trebuie neaparat sa le citesti in viata
Tocmai citesc calitoriile lui guliver e o carte fff interesanta si are 170 si ceva de pagini
Dracula are 414 pagini dar ti-o recomand. chiar daca e mai lunga decat ai vrea tu este foarte furmoasa si, @deeamarry are dreptate, este o carte foarte celebra, scrisa de un autor foartye faimos, bram stocker. dar de asemenea si calatoriile lui guliver etse o carte frumoasa. cat despre piciul nu am citit-o dar indiferent de ce carte vei citi faci foarte bine ca citesti.
De ce sa citesti o carte pentru numarul de pagini pe care il are? Atunci ia-ti mai multe reviste si ai rezolvat problema.Ori citesti o carte pentru ce este ea ori pentru cate pagini are, ca esti tu puturoasa.Cauta-ti o carte frumoasa care sa-ti placa,indiferent de cate pagini are, daca iti place nu o sa te plictisesti, insa daca te apuci de o carte de 60 de pagini care este despre mecanica sau orice altceva ce nu te intereseaza la a 5-a pagina o sa simti ca innebunesti.
@Laura o am de citit pentru scoala.Si cele date de prof nu imi plac. daca le-as fi putut alege eu atunci nu m-as fi uitat la nr de pagini!