| Wâhn a întrebat:

HEY TPU:
1. Ce mai ziceti?
2. Cum e in saptamana altfel si ce clasa sunteti?
3. Puteti sa-mi lasati orarul vostru din weekend ca sa vad ce fac si alti oameni in weekend. Nu sunteti obligati sa raspundeti la aceasta intrebare, doar daca vreti. Puteti alege intrebarea asta sau sa-mi raspundeti la intrebarea cealalta din profil sau puteti raspunde la amandoua. CINE RASPUNDE CU SIMT DE RASPUNDERE SI DA UN RASPUNS EXPLICATIV PRIMESTE FUNDA.

SCUZATI CA VA CER ATATEA DAR N-AM CE INTREBARE SA PUN.

6 răspunsuri:
| qLalith a răspuns:

1. Nimic.laughing 2. Mişto, dar în acelaşi timp plictisitoare.Clasa a 7-a :3. 3. Păi, Sâmbătă dimineaţa am să mă trezesc pe la ora 1 - 2. Am să mănânc, şi vreo 10 minute am să stau să mă gândesc ce Dumnezeu să fac.Am să sun pe cineva dacă este vreme bună, să mergem cu rolele. Dacă va ieşii afară, voi sta până pe la 6-7, după am să vin acasă şi am să mă uit la filme, după care la 11 am să mă culc. Duminica la fel, am să mă trezesc pe la ora 2, am să mănânc am să intru la calculator până la ora 8 juma, o să mă uit la un film, şi o să mă culc.♥ Fundiţă? :3

| diana0983 a răspuns:

1.Nimic..Tot asa :(
2. E plictisitor. in a 9-a
3.Pai in weekend in timpul scolii de obicei, invat, sau citesc... Bineinteles ca mai stau pe facebook, mai ies pe afara. Azi am facut o parodie =)) din plictiseala :)) https://www.youtube.com/watch?v=a2CdD__sVm8 link-ul in caz ca vrei sa-l vezi!

| SuperMagicSmile a răspuns:

1.Heeilaughing mi-am stricat iar programul de somn yaaay!laughing
2.Pai doar azi si luni ne-au chemat, ne-au tinut 5 minute si ne-au trimis acasalaughing. Clasa a 9-a.
3.Paai,in weekend planuiesc sa ma uit la toate serialele la care am ramas in urma, sau la filmele pe care nu am avut timp sa le vad big grin

| Wâhn explică (pentru diana0983):

Like pentru parodie. Nu mai pot de ras, cat despre funda, ma mai gandesc, vreau si alte raspunsuri ca de nu ma voi gandi cui sa ii dau funda.

| LTAA a răspuns:

Daca n-ai ce sa pui mai bine nu pui.

1. Ceva.
2. Relaxant, am fost in excursie 7-8-9 aprilie, cu colegii de clasa, prin Moldova, azi am stat acasa.
3. N-am habar care-i.

| Wâhn explică (pentru LTAA):

Zau ma? ''Daca n-ai ce sa pui mai bine nu pui''. Nu te inteleg. Care-i problema ta? Te-am intrebat eu ceva pe tine? Basti de-aici daca nu vrei sa ajuti oamenii.