1. Nimic. 2. Mişto, dar în acelaşi timp plictisitoare.Clasa a 7-a :3. 3. Păi, Sâmbătă dimineaţa am să mă trezesc pe la ora 1 - 2. Am să mănânc, şi vreo 10 minute am să stau să mă gândesc ce Dumnezeu să fac.Am să sun pe cineva dacă este vreme bună, să mergem cu rolele. Dacă va ieşii afară, voi sta până pe la 6-7, după am să vin acasă şi am să mă uit la filme, după care la 11 am să mă culc. Duminica la fel, am să mă trezesc pe la ora 2, am să mănânc am să intru la calculator până la ora 8 juma, o să mă uit la un film, şi o să mă culc.♥ Fundiţă? :3
1.Nimic..Tot asa :(
2. E plictisitor. in a 9-a
3.Pai in weekend in timpul scolii de obicei, invat, sau citesc... Bineinteles ca mai stau pe facebook, mai ies pe afara. Azi am facut o parodie =)) din plictiseala :)) https://www.youtube.com/watch?v=a2CdD__sVm8 link-ul in caz ca vrei sa-l vezi!
1.Heei mi-am stricat iar programul de somn yaaay!
2.Pai doar azi si luni ne-au chemat, ne-au tinut 5 minute si ne-au trimis acasa. Clasa a 9-a.
3.Paai,in weekend planuiesc sa ma uit la toate serialele la care am ramas in urma, sau la filmele pe care nu am avut timp sa le vad
Daca n-ai ce sa pui mai bine nu pui.
1. Ceva.
2. Relaxant, am fost in excursie 7-8-9 aprilie, cu colegii de clasa, prin Moldova, azi am stat acasa.
3. N-am habar care-i.