| voicuadelina a întrebat:

Am o problema. Pe mess cand vorbesc cu cineva imi apar emoticoanele doar ca nu se misca, adica stau asa nemiscate.Ma poate ajuta cineva?:*
Dau funda! Multuuumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce versiune de Yahoo Messenger ai? Incearca sa dezinstalezi si sa reinstalezi o alta versiune, sigur are niste bugguri.Alta solutie nu vad, doar nu o sa pui windows pentru un YM amarat.Si mie mi s-a intamplat. Sper ca il descarci de la Yahoo de pe site, nu de pe site-urile suplimentare.

Succes!

| voicuadelina explică (pentru anonim_4396):

Am yahoo messenger 11.5 happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru voicuadelina):

Nu stiu daca este descarcat sau nu pe site-ul lor,dar ti-am zis, incearca sa il reinstalezi, este cea mai okay metoda. Daca nici asa nu functioneaza, ai grija sa nu cumva sa ai virusi in pc, care sa necesite instalarea de windows.

10 răspunsuri:
| AlinaOneDirection a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti reinstalezi Messengerul.

| Crucified a răspuns:

Ce versiune ai? Eu cred ca 11.5 e cel mai bun. Daca nu-l ai instaleaza-l pe asta.

| Dinamovistul101 a răspuns:

Reinstaleaza YM-ul sau ia-ti alta versiune.Succes

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Probabil o problema de la YM!

| Stalievus a răspuns:

Acele emoticonsuri nu se misca. Ceea ce ai vazut tu sunt de alt tip. : http://lp.sweetim.com/ Astea sunt cele mai tari... Succes;)

| yoboss97_5553 a răspuns:

Dezinsaleazal si instaleaza-l iar sau descarca alta versiune chestiile astea de probleme se intampla mia des la windows xp ce windows ai?

| Adryan77ron a răspuns:

Reinstaleaza-l

| Pastor_Stefan_1990 a răspuns:

Il dezinstalezi si instalezi la loc messengerul