| voicuadelina a întrebat:

Am o problema. Pe mess cand vorbesc cu cineva imi apar emoticoanele doar ca nu se misca, adica stau asa nemiscate.Ma poate ajuta cineva?:*
Dau funda! Multuuumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce versiune de Yahoo Messenger ai? Incearca sa dezinstalezi si sa reinstalezi o alta versiune, sigur are niste bugguri.Alta solutie nu vad, doar nu o sa pui windows pentru un YM amarat.Si mie mi s-a intamplat. Sper ca il descarci de la Yahoo de pe site, nu de pe site-urile suplimentare.

Succes!

10 răspunsuri:
| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Probabil o problema de la YM!

| voicuadelina explică (pentru anonim_4396):

Am yahoo messenger 11.5 happy

| Dinamovistul101 a răspuns:

Reinstaleaza YM-ul sau ia-ti alta versiune.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru voicuadelina):

Nu stiu daca este descarcat sau nu pe site-ul lor,dar ti-am zis, incearca sa il reinstalezi, este cea mai okay metoda. Daca nici asa nu functioneaza, ai grija sa nu cumva sa ai virusi in pc, care sa necesite instalarea de windows.

| Adryan77ron a răspuns:

Reinstaleaza-l

| Pastor_Stefan_1990 a răspuns:

Il dezinstalezi si instalezi la loc messengerul

| Stalievus a răspuns:

Acele emoticonsuri nu se misca. Ceea ce ai vazut tu sunt de alt tip. : http://lp.sweetim.com/ Astea sunt cele mai tari... Succes;)

| yoboss97_5553 a răspuns:

Dezinsaleazal si instaleaza-l iar sau descarca alta versiune chestiile astea de probleme se intampla mia des la windows xp ce windows ai?

| AlinaOneDirection a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti reinstalezi Messengerul.

| Crucified a răspuns:

Ce versiune ai? Eu cred ca 11.5 e cel mai bun. Daca nu-l ai instaleaza-l pe asta.