Cel din randul 9 finca e interesanta asia daca stai sa te gandesti mai bine si imi plac cartile interesante
Imi plac Insemnarile unei pustoaice, dar si Jurnalul unui pusti, fiindce sunt foarte comice si nu te mai saturi de aceste carti, dar as alege Insemnarile unei pustoaice.
Legendele Olimpului.
Imi place foarte mult mitologia Greaca si de asta am ales-o.
De ce? Si mie mi-a placut f.f.f.f.f.f.f.f.f.f mult. Vezi tu, eu am problema asta... imi plac toate cartile, ma las prinsa in acriune si sunt derutata cand cineva ma inteaba de cartea preferata, dar nu si de site, care cu siguranta este super! Meris MULT de raspuns!
Pai eu sunt in grecia de cand eream mica si are o istorie frumoasa sa stii.
Sa citesti mai mult despre istoria greciei sau istori din alte tari a egiptului si altele finca sunt foarte interesante.
Cu placere hei cum poti pune fetele alea razand pe TPU eu nu pot
Astea? Pai, trebuie sa pui doua puncte ( : ) si doua paranteze inchise. )) apasand pe doua puncte+shift (pentru si pe 0+shift pentru ). Cu placere!
Si cei de ras in asta stiti ce de ce va raeti de alti oameni ca nu stiu sa scrie dar nici nu ia-ti intrebat de ce.
Scuze vruiam sa scriu de ce va radeti dar m-am enervat si am scris repede.
Si inplus tiam pus doar o intrebare asta nu inseamna ca trebuie sa va radeti de scrisu meu
Da dar eu ti-am aratat cum faci ce apesi sa razi nu sami arati ce fete fericite mai poti pune
Si iti multumesc pentru fundita nu mi-am dat sama ca mi-ai dat funtita fk you
Pai imi plac legendele olimpului! Au in ele actiune dragoste suspans etc. tot ce as vrea de la o carte! Sper ca ti-am fost de folos!
anonim_4396 întreabă:
Innuka întreabă: