Ooo fan/a wwe
pai din cate stiu eu este un parkour`ist f bun,
wrestler actual,
a facut parte din echipele: nmn ( nitro )fostul lui nume), melina & mercury ) si
cu Miz ( fost campion wwe si idolul meu)
wrestlerii lui preferati dupa cum a spus intr-un interviu sunt shawn, savage,
el a avut o relatie lunga cu melina,
s-au despartit si iar s-au impacat din cate stiu cred ca sunt si logoditi
este prieten f bun cu randy si capottelli,
i-a fost suspendat permisul auto pentru 3 zile dar nu mai stiu din cauza,
e nascut pe 3 octombrie 1979 ( are 31 de ani)
are 1.85,
are 102 kg.
s-a nacut in l.a. california, a fost antrenat si si locuieste in prezent acolo.
in wwe a debutat in 27 ianuarie 2003,
manevra oficiala de final a lui e starship pain,
manageri: melina, nikki bella,brie bella, jillian hall,
porecle in wwe:jomoo,the guru of greatnes, the prince of parkour, the shman of sexym
melodia care o are acum este Ain't No Make Believe de Stonefree Experience numele lui real e John Randall Hennigan
si nu in ultimu rand palmaresul:
OVW Southern Tag Team Championship (1) – cu Joey Mercury
PWI Most Improved Wrestler of the Year (2009)
PWI Tag Team of the Year (2005) with Joey Mercury
PWI ranked him #27 of the 500 best singles wrestlers of the year in the PWI 500 in 2010 and 2011
ECW World Championship (1 time)
World Tag Team Championship (1 time) – with The Miz
WWE Intercontinental Championship (3 times)
WWE Tag Team Championship (4 times) – with Joey Mercury (3) and The Miz (1)
Slammy Award for Tag Team of the Year (2008) – with The Miz
Slammy Award for Best WWE.com Exclusive (2008) – with The Miz
WwE Tough Enough III with Matt Cappotelli
Tag Team of the Year (2008) with The Miz
Finishing Move of the Year (2009) for his Starship Pain Maneuver
Cam atatea stiu despre el... FUNDA NU? :pe si sa ma bagi pe mess is crazy_dark_blood_angel
John Randall Hennigan (n. 3 octombrie 1979) este un wrestler american, mai cunoscut sub numele de ring John Morrison. În prezent activează în divizia WWE RAW a promoției World Wrestling Entertainment.
Este din Los Angeles. In cariera a deținut centura intercontinentala, centura ECW si a fost detinatorul centurii WWE tag team impreuna cu The Miz.
Tough Enough E SEXY Înainte de a-și începe cariera de wrestler, Hennigan a frecventat "University of California at Davis" studind filmografia și geologia. Hotărând că meseria de geolog nu i se potrivește, a început antrenamentele la școala de wrestling profesionist "Supreme Pro Wrestling". În 2002 a fost acceptat la casting-ul pentru reality show-ul WWE/MTV "WWE Tough Enough" - ediția a 3a, devenind, in cele din urma, castigator alaturi de Matt Cappotelli. Premiul a fost un contract experimental din partea WWE, câștigătorii find trimiși în OVW pentru a-și continua antrenamentele. Echipa Hennigan - Cappotelli și-a facut prima apariție in cadrul WWE pe micul ecran la un episod "Heat" in ianuarie 2004, când au pierdut meciul împotriva lui Garrison Cade și a lui Mark Jindrak.
În martie 2004, Hennigan a debutat în brandul RAW. Personajul său era descris ca fiind ucenicul și asistentul Managerului General al RAW din acea perioadă, Eric Bischoff. În ring activa sub numele de Johnny Blaze. Săptămâna următoare, acesta și-a schimbat numele în Johnny Spade, iar săptămâna de după acea, numele a fost schimbat din nou, de data aceasta în Johnny Nitro. Numele Nitro, care a rezistat până la urmă, făcea referire la show-ul Monday Nitro, al corporației World Championship Wrestling, show creat chiar de către Bischoff. Nitro a continuat sa fie asistentul lui Eric Bischoff până la episodul RAW din 7 iunie, când acesta a pierdut un meci împotriva lui Eugene, partidă care avea ca stipulation învinsul își pierde slujba. După ce a plecat din RAW, Hennigan a revenit in OVW, unde a fost pus într-un conflict cu fostul său partener Matt Capptotelli. În timpul conflictului, Melina Perez a fost adusa în companie, ca fosta iubită a lui Nitro și aliată a lui Cappotelli, pentru ca în cele din urmă sa îl trădeze și să se alieze cu Nitro. După ceva timp, celor doi li s-a alăturat Joey Mercury, formând echipa MNM. MNM a luptat un an în OVW, deținând titlurile OVW Southern Tag Team Championship, înainte de a fi chemați in principalul lot al SmackDown! în aprilie 2005. In timpul petrecut în SmackDown!, MNM au fost puși în conflicte cu Rey Mysterio și Eddie Guerrero, Mysterio și Batista, L.O.D și Paul London & Brian Kendrick. MNM au fost de 3 ori campioni WWE pe echipe, toate titlurile find deținute în anul de debut. În mai 2006, la Judgement Day, MNM a pierdut titlurile în fața echipei Paul London & Brian Kendrick. După înfrângere, Nitro și Melina s-au răzbunat pe Mercury, întorcandu-i brusc spatele. Astfel, grupul MNM s-a distrus. Mai târziu, Melina a pierdut un meci împotriva lui Jillian Hall. După meci, Nitro și Melina s-au plâns lui Teddy Long de situația lor, până când Melina l-a plesnit pe Long, cuplul find concediat (kayfabe) din SmackDown! Săptămâna următoare, Nitro (împreună cu Melina) a (re)debutat într-un meci împotriva lui John Cena, care era în acel moment campion WWE, pe care l-a pierdut, în cele din urmă. La următorul show RAW, Melina a simulat o luxatie la gleznă, care i-a permis lui Nitro să câștige printr-un roll-up meciul împotriva lui Charile Haas, care fusese distras de Melina. Aceasta a însemnat prima victorie a lui Nitro în RAW.
John Morrison dupa parerea mea e unu din cei mai buni wrestleri din lume.
Sper sa revina in WWE.