| Maria1300 a întrebat:

De vreo 5 minute,am vrut sa iau de pe masa un servetel de bucatarie,dar cand am vrut sa il iau,a iesit o urechelnita de acolo. Am inchis usa si acum mi-e frica sa ies. Ceva sfaturi? (Mi-e frica sa o omor, am o fobie)

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la 112. Acum gata cu glumele.
Cheamă pe cineva din casa sa o omoare sau stai așa pana când vine cineva la tine laughing sau Da cu spray de muște laughing)

| johnnny123 a răspuns:

De ce ți-e frică să ieși? Ai fobie și de clanțe?

| Iunix a răspuns:

Da, acoperă-ți urechile că intră acolo noaptea, îți sparge timpanu şi-ți mănâncă creierul. Nu o lăsa să muncească degeaba şi la urmă să rămână flămândă, aşa dacă-ți acoperi urechile nu-şi mai pierde timpul.

| Samariteanul a răspuns:

Doamne...Dai ma una cu tocatorul ca nu te va manca, si daca o omori nu e nici o problema.Sa sti ca nu poate ajunge pe tine de pe masa, ca doar nu zboara. Oricum, daca ti atat de mult sa o lasi sa traiasca ia-o cu ceva sau intr-o cutiuta de pe masa si arunc o afara.

| Maria1300 explică (pentru johnnny123):

Am iesit din bucatarie, dar ma refeream ca acum mi-e frica sa mai ies din camera laughing

| luciiiiiiii a răspuns:

Calmeaza-te,si suna pe cineva, nu iti face nimic

suntserios
| suntserios a răspuns:

E o insecta mai mica deca unghia de la degetul mic de la picior. Ce crezi ca ar putea sa iti faca?

| Caro34 a răspuns:

Fii serioasa! Pt o amarata de urechelnita iti bati tu capul? A fost, a plecat, nu mai vine! Ce-i plecat e bun plecat! Relaxeaza-te, trage aer in piept si du-te linistita la bucatarie, alta nu mai este! Numai bine!