Ai ametit uitandu-te atata la ceas. Ai inceput sa te uiti la ceas de la punctul 0 si ai sa termii tot cu punctul 0.
Vad ca pentru ceilalti nu inseamna nimic.pentru mine insa are o semnificatie.acum cativa ani in decembrie.incepusem sa ma uit la fix de vreo 7-8 ori pe zi cel putin.am tinut-o asa o saptamana.deja mi se parea obsedant.prietenele mele radeau de mine. dupa saptamana aia insa am intalnit un baiat minunat.ma iubeste ca pe ochii lui din cap si urmeaza sa ne casatorim.deci.daca crezi cu adevarat, insemna ceva
Se spune ca te iubeste cineva. Iar daca te uiti la 00:00(eu m-am uitat in drum spre mare acum cateva luni) se spune ca o sa ai noroc.eu nu prea am avut...deci nu sunt decat superstitii
Sh eu patesc la felaseara m`am uitat in continuu de la 21:00 pana la 01:00(sh m`am uitat fara sa vreau)asa patesc apr in fiecare zi. odata nu eram la pc sh m`a intrebat un baiat de care imi place ce fac.sh exact atunci m`am uitat la fixsuperstitiiadiq mna... te iubeste sau nu stiu.mna...
Nimic din acele superstitii nu sunt adevarate. A fost o pura coincidenta. Probabil te mai uitai si cand nu era :00 dar si cand era, si fara sa vrei crezi ca te-ai uitat numai la fix( daca ce am scris e greu de descifrat , riscul meseriei)
1:00 Doreste sa stie mai multe despre tine.
2:00 Isi va cauta alta prietena
3:00 Te viseaza mereu
4:00 Dragostea lui esti chiar tu
5:00 Ii este dor de tine
6:00 Stie ca ai alt prieten
7:00 Doreste sa-ti declare dragostea
8:00 Esti indragostita de el
9:00 Te iubeste un tip cu ochii negrii
10:00 Vrea sa te ia de nevasta
11:00 Iti pare rau ca nu te iubeste
12:00 Va veti impaca
13:00 Vrea sa fi mereu cu el
14:00 Te iubeste un tip cu ochii verzi
15:00 Adora ochii tai
16:00 Vrea sa te sarute dar nu stie cum
17:00 Te vei culca cu el
18:00 Se gandeste la tine
19:00 Tu esti viata lui
20:00 Prietenul tau te iubeste
21:00 E gelos ca te-a vazut cu altul
22:00 Nu te va uita niciodata
23:00 Se intereseaza de tine
24:00 E indragostit de o prietena de-a ta.
Si multe alte variante. Una din ele ar fi asta. Nu se intampla mereu, depinde cat de mult crezi.De multe ori sunt coincidente daca se intampla. Sper ca ti-am fost de folos.
anonim_4396 întreabă: