As alege inot de performanta pentru ca ma pasioneaza foarte mult sportul, dar problema e ca nu pot face o avere prea mare din asta, doar cu prea multa munca asa ca prefer sa fac o scoala. oricum pentru o fata e destul de greu sa faca inot de performanta pentru ca nu poate sa mearga tot timpul la bazin si nu-mi place ca se latesc umerii daca inoti mult.
Pai...nu prea ar avea rost sa faci performanta, daca vroiai sa faci performanta, trebuia sa te apuci mai devreme, pe la 6-7 ani, chiar 5.
Eu fac inot de performanta si este foarte greu si eu l-am inceput de la varsta de 5 ani! Deci ar fi mai bine sa faci inot!
Si eu stiu sa inot de mica de la 7 ani
N-am facut de performanta, dar de atunci fac in fiecare vara!
Nu spui varsta pe care o ai, de obicei pentru performanta se incepe de la o varsta frageda, sub 10 ani.
Totusi, daca ai pana in 14 ani, esti talentata, ai calitati fizice pentru inot si esti dispusa la multa munca inca mai poti face.
Da,dar daca ai vrea sa faci de performanta ar trebui sa te apuci din nou!
Am 18
fac inot de la 7 ani dar nu am facut de performanta!
Atunci vezi recordurile Romaniei pentru varsta de 18 ani si daca esti pe aproape (la diferenta de cca o jumatate de secunda) o sa poti face.
Stiu ca nu-i ai, dar in timp daca faci antrenament zilnic 1-2 ani asa o sa tii faci