Incearca sa gasesti persoane in mediul virtual(site-uri anime, grupui pe facebook) care sunt pasionati si dispusi sa faca asta.
tengfenglee, pe bune? raspunzi doar ca sa fie raspuns?
Mi-a fost cam rusine sa intreb pe facebook mai intai, sa fiu sinceraMersi, o sa incerc asa
De ce sa iti fie rusine sa intrebi pe Facebook? Trebuie sa fi mandra ca esti otaku!
Hikigaya Hachiman ( Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru ) zice " Oamenii falsi au o imagine de intretinut. Celor adevarati nu le pasa."
Daca vezi raspunsul, pune un link cu coregrafia te rog, s-ar putea sa ma intereseze.
Sunt mai timida, de aici faza cu rusinatu` :)) La coregrafia originala pentru 11 persoane am renuntat, pentru ca Otaku si Nijikon au un maxim de 8 persoane D; Nu cred ca pot aduna inca 6 doritori, asa ca am cautat cateva dragute pentru 4 persoane, momentan imi place asta cel mai mult: https://www.youtube.com/watch?v=Gh8dI1WZAsA tipa mai are pe contul` ei chestii de genu`, de la ea ma "inspir" :))
Konnichiwa
Multumesc pentru reply.
Nu am destul de mare rank-ul ca sa iti scriu mesaj asa ca te rog sa imi dai si mie o adresa de email sau alta metoda de a comunica. Vreau sa iti pun cateva intrebari. O sa vorbesc maine cu niste prietene care s-ar putea sa fie interesate de asa ceva
Bye bye