Http://satanismspiritual.blogspot.ro/2010/04/invocarea-unui-demon.html
Ştii e cam stupid, chestiile astea sunt ireale după părerea mea. Vezi poate merge.
Poveşti de groază găseşti pe google o mulţime, care mai de care mai înfricoşătoare. Sperie-i cu un film de groază.
Colega mea se laudă că a făcut spiritism şi a mers. Minciună după părerea mea, dar mă rog.
Spune că a fost în baia liceului într-o oră cu 5 lumânări aprinse aşezate în linie şi încă două fete. Se ţineau de mână toate în cerc şi când au cerut un semn o lumânare s-a stins şi apoi s-a aprins imediat.
Pierdere de vreme, dar sper că te-a ajutat.
O.o Când oi gasi eu cimitir in mijlocu' orasului o sa ii speriu....haide, niste ritualuriii sau macar povesti, pleaseee;-;
Normal ca demonii si stuff-ul asta nu exista, si am auzit si eu pe la multi colegi chestii de genu', mai ales când spuneau ca e Bloody Mary in baia fetelor in oglinda[xD].Hey, dar unde-i frica, acolo-i distractia! ^.-
Într-adevăr distracţia contează. Că de spus mulţi spun tâmpenii. Chestia cu Bloody Mary e şi la noi în liceu de asemenea şi era, mai ales în generală când profa de engleză a stabilit că trebuie să discute cu noi la o oră legende de genul ăsta.
Oricum, distracţie plăcută, sper să reuşeşti!
Mulţumesc de fundă!
bya2000 întreabă:
Bittyocean întreabă: