Salut,nu iti pot spune exact ce ai putea s-a cumperi,tu ai unele gusturi care mie nu-mi plac sau eu am unele gusturi care tie nu iti plac,avem gusturi diferite,daca esti pasionat de muzica,cumparati boxe sau casti sau o chitara, daca iti place s-a petreci timp la calculator (cum fac eu) iti poti cumpara accesorii pentru el sau un Upgrade sau jocuri. (Placa video noua, poti adauga rami, poti schimba placa de baza, sau iti poti repara calculatorul).Sau daca esti pasionat de moda iti poti cumpara haine. Daca nu iti place cum arata camera ta o poti imbunatati cu niste postere si alte lucruri.Sau poti da o petrecere acasa. Dece nu?
)) In fine mai multe dar nu imi prea vin idei acum in cap. Funda?
Pai depinde daca ai pc sau playstation sau xbox iti poti cumpara jocuri, daca iti place sa fii la moda iti cumperi haine, daca vrei sa te distrezi mergi cu prieteni undeva si va distrați in rest nu mai stiu daca nu vrei sa iti cumperi telefon sau tableta la 14 ani nu prea mai ai ce sa faci :p
Pentru a primi funda, dragul meu rodby incearca sa vorbesti corect. nu mai fugi de la ore. s-a cumperi nu ar trebuie sa existe in vocabularul unui roman si nici cumparati boxe (cand vorbesti la persoana a II-a) corect este sa cumperi si cumpara-ti boxe. nu mai stalci limba romana ca esti tanar si acum trebuie sa inveti
Imi pare rau dar mai este doar un lant pe Stoc deci...de unde 6 si guma five nu imi fac griji ca sunt peste 5.000.000 in stoc...
)) Atunci ia o curce -2-3 de aur, si ce mai ramane niste seminte
))
marian9377 întreabă:
anonim_4396 întreabă: