| bosnea marinela a întrebat:

Iar nu ma baga nimeni in seama? oare sa ma duc la culcare?

Răspuns Câştigător
| anonim a răspuns:

@anna-daca eu exagerez, atunci au exagerat si cei care te-au apreciat la fel ca si mine, nu? eu zic ca esti tu mult prea modesta.tongue

20 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Vai, emil, comentariile tale ma fac sa rad de numa'laughing Nu degeaba ai iesit cel mai amuzantwinking!

Anna
| Anna a răspuns:

Emil-sa nu exageramlaughing!

mira
| mira a răspuns:

Nu stii de unde sare iepurele. Pune intrebari incitante si vei avea interlocutori. Mira

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu te duce la culcare ca e prea devremewinking Mai stai aici pe TPU ca aici nu se plictiseste nimeni.happy

| ioanaa a răspuns:

Eu sunt singura treaza la ora asta?!

| Ben. a răspuns:

Still here babe, don't u worry!

| anonim a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti.de abia de acum incolo incep baietii sa iasa la agatat.nici nu iti dai seama de ceea ce ai putea sa pierzi in contextul in care vei merge la somnic.tongue

| anonim a răspuns:

2anna-multumesc, iar eu nu pot sa afirm decat ca ai cele mai interersante raspunsuri, nu degeaba ai iesit si de data aceasta cu cel mai inteligent raspuns, si cel mai folositor.iti urez succes in continuare.winking

| anonim a răspuns:

@bro-si daca tot pui mai multe ace, prinzi totusi ceva? sau ramane la stadiul de poveste pescareasca incercarea ta de a agata?big grinbig grinbig grin

| anonim a răspuns:

@crissa-pai ce probleme ai cu ea? ca noi facem si transplanturi de organe.la ora aceasta se poate orice.big grin

| sergiu25bc a răspuns:

Eu pina la ora 2 jumate dimineata sunt mereu pe net, mess, skype
Apropo esti draguta si imi place la nebunie ratusca care o ai in aceasta poza, este o ratusca sper sa nu ma fi inselathappy

| NimeniCuActe a răspuns:

Intrebare stupida... rog moderatorii sa fie mai atenti pe viitor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stai...si asa nu ai ce facehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cum crezi, da' nu stii ce pierzi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, bine, daca el e cel mai amuzant nu va mai spun ca eu cind ies la agatat, pun in undita mai multe ace. Asa, ca sa am mai mult spor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cum sa-ti zic? Nu prind nimic dreak. Cred ca nu-i buna momeala, sau sint ele prea destepte rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idem "ivlitza": ca tot vorbeam de intrebari stupide si nefolositoare.
Nu suntem pe un forum ci pe un site in care ne straduim sa ajutam.
Daca era peste 11 pm era timpul sa te culci happy ce sa zic?
Nu mai umpleti site-ul de prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro-schimba momeala!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| pk a răspuns:

Creca is mai multi...