| Diana0987 a întrebat:

Iarm-am certat cu prietena mea cea mai buna credeti ca mai merita sa imi fie prietena? orc sfat e bine veniit.am bagat intrebare aici ca e mai multa lumee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar erati prietene bune asa cum zici tu eu cred ca merita sa mai incercati odata! normal ca conteaza si motivul pentru care v-ati certat dar cred ca poate fi iertata! parerea mea!kiss

7 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Nu inseamna ca daca v-ati certat nu mai sunteti prietene, insa depinde ce a facut.Nu e nimeni in stare sa-ti zica daca merita sau nu daca nu stim ce a facut.

| rosto a răspuns:

De ce sa nu mai merite? adica ea este vinovata si tu nu? intr-o prietenie sunteti egale, nu e un privilegiu pentru ea sa fie prietena ta.winking

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Pai in primul' rand conteaza f. mult motivu' pentru. care v-ati certat, din cauza cui v-ati certat si cine a inceput cearta? Daca v-ati certat cumva din cauza unui baiat va spun eu: NU SE MERITA!winking De fapt, oricare ar fi motivu' daca intr-adevar este cea mai buna prietena a ta ar trebui sa va impacati.winkingSucces!happy Pa-pa:*.

| Crisyy a răspuns:

Pai depinde de la ce va`ti certatstraight face

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Cred ca tot trebuie sa mai fiti prietene. Daca e o mica cearta, nu poate strica legaturile dintre voi, dar daca v-ati certat mai rau, chiar nu stiu. Poate daca va certati atat de des, ar trebui sa iti gasesti o alta "cea mai buna prietena" care sa fie altfel.

| Tp42 a răspuns:

O prietenie trece si prin foc.winking

| axton a răspuns:

E greu sa iti gasesti un prieten bun, depinde si ce varsta aveti si care sunt motivele pentru care va certati.Trebuie sa dai mai multe amanunte ca sa iti putem raspunde.