Mergi in excursi, la mare, la munte, la piscina, in mall-uri, la zoo sau in parcuri cu prietenii sau familia, va luati o inghietata, un suc, mai vorbiti si asa trece timpul mai usor
Daca stai la tara sau in apropiere de bunicii tai ai putea sa iti cumperi o piscina si sa iti inviti prietenii la tine, sa va balaciti, sa va bronzati, sa discutati. Ai putea citi o carte, ai putea desena, ai putea viziona un film/documentar. Sunt multe activitati..depinde ce iti place
Păi:
-mergi cu rolele afară
-planifici cu prietenele să ieșiți la un suc
-citești o carte interesantă sub umbra unui copac
-îți pui o pătură pe iarbă sub un copac și asculți sunetele din natură ( asta fac mereu și mă relaxez total )
-planifici cu prietenii tăi să mergeți la piscină sau să vizitați un loc din orașul/localitatea din care ești
-vizionezi un film la cinema sau chiar acasă
-cumperi un joc de la librărie și joci împreună cu prietenii
-faci picnic cu prietenii sau familia
-dai o fugă cu bicicleta prin parc
-mergi în parc cu prietenele și vă jucți ori Badminton, ori Rațele și vânătorii ori Baba Oarba etc
Sper că te-am ajutat, asta este ceea ce fac eu mereu.
Exact,voi ieși pe stradă și o să o fac, dar aș avea nevoie și de cineva să mă filmeze, m-aș simți mai excitat, pluuus... că aș avea și pe cine să mă termin
Uite cateva idei aici:
Stat in casa, la racoare si citesti carti
Mers la plaja si te balacesti in bazin/rau/ Dunare/ mare samd.
Mers la cumparaturi intr-un mall cu aer conditionat
Ce n-ai? Maini sa joci? Voiam sa spun sa mergi la o baza sportiva nu sa joci acasa.
Maine de exemplu daca sunt peste 40 de grade poti sa faci focul. E chiar indicat. Succes.
Exact ce faci si pana in 4. Ce intrebare e asta? Nu e ca si cum ai primi un raspuns pe care nu l-ai sti.
Andrei52 întreabă: