Nu este nimic anormal. Ar trebui sa intelegem ca sta in puterea noastra de a ne modifica propriul viitor doar gandindu-ne la acest lucru puternic si profund. Gandeste-te ca noi, oamenii, suntem cu interconectati intre noi prin intermediul mintii si a constiintei noastre. De aceea, uneori putem primi informatii(din exterior), sub forma de ganduri, despre persoane pe care nici macar nu le cunoastem. E ceva perfect normal, singurul care-i atribuie denumirea de "paranormal" e constiinta noastra moderna, ce nu ne poate permite libertatea de a ne imagina; totul trebuie sa aiba un sens logic pe baza legilor fizicii.
Ar trebui sa-ti dezvolti aceasta capacitate. Anunta-ma pe privat, daca doresti mai multe informatii.
Numai bine!
Buna!
Eu zic sa te linistesti Asa am patit si eu de cateva ori
E doar o simpla concidenta
S-ar putea sa fie simple coincidente, dar nu-i exclus si sa detii unele abilitati de comunicare telepatica. Exista carti si studii despre felul cum poti prin antrenament sa controlezi acest fenomen.
E posibil sa fie doar o coincidenta. Dar in astorlogie, de exemplu se spune ca nimic nu este intamplator.
Buna
asa mi se intampla si mie
ma gandesc la o persoana si dp cateva minute apare
Si mie mi se intampla asta intr-o perioada. La fel, ma gandeam la ceva si se petrecea, asta intamplandu-se foarte des. A durat cam o saptamana chestia asta, apoi nu s-a mai intamplat, decat foarte rar. Chiar nu stiu ce poate fi...
Te rog din suflet gandeste-te putin la mine, ca imi trimite X, un mesaj ca ii este dor de mine si ca isi cere scuze. Please. Ca se pare ca ai puteri paranormale si acum as avea nevoie de niste ajutor de acest gen.Please.Help.
anonim_4396 întreabă: