| ladybird a întrebat:

Imi vine sa vomit! Pentru ce accesati acest site? Pentru fundite sau din placere? Lasati dragilor, ca va dau eu fundite numai sa-mi spuneti cand le doriti.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Mie-mi vine sa vomit cand hotii striga hotii, ma intelegi tu pe mine?

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca iti vine sa vomiti ia un Emetin, de regula taie greata.

| Barajag a răspuns:

Lasa-i draga sunt si ei mici, funditele sunt ca bombonelelelaughing

| Shery a răspuns:

@enigma: eu's mai tare: iau dubla decat a cerut enigma smug na, oftica-te! laughing)

| Gabry a răspuns:

Acest site il accesez pentru ca vreau sa ajut! Si eu, la randul meu am fost ajutata, si apreciez ca au pierdut cateva minute pentru am raspunde mie la cate o intrebare! As vrea sa ii rasplatesc pe toti cu cate o fundita(din pacate nu se poate), dar pot alege doar persoana care mi-a fost cel mai de ajutor. Ii apreciez pe toti pentru efortul depus, si le multumesc din suflet pentru timpul acordat!
Daca tot se discuta pe tema asta cu funditele, m-am gandit sa nu mai acord nici o fundita pentru a nu crea conflicte.
Prefer sa imi fac prieteni pe acest site, decat sa dau un raspuns numai pentru un mic "premiu"!

| Criiss16 a răspuns:

Eu stau din placere.Imi place acest site pentru ca pot sa ajut si pot sa fiu ajutata.happy

Am vazut si eu ca mai sunt unii cu interesul de a avea mai multe fundite. Ce daca ai mai multe sau mai putine?straight face

| Cryssy a răspuns:

Pentru ca vreauwinking

| ladybird explică:

Ca sa-mi treaca voma. Nu v-ati dat seama? Si funditele le dau pe ochi frumosi!laughing

| damav a răspuns:

Eu am cautat niste raspunsuri si slava domnului am gasit chiar si sfaturi si ajutor; in legatura cu funditele-ce sa fac cu ele, la ce-mi folosesc, daca-mi aduceau un beneficiu da, ma bucuram de ele in clasa intai cand imi punea invatatoarea pe caiet daca scriam frumos, acum pot sa primesc si o mie ca nu ma ajuta cu nimic, in rest stau ca mai aflu una alta, mai povestestim, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi repede la baie sa nu faci mizerie pe aici.asa este daca bei mult. laughing
si spuneai ceva de fundite? cum le dai, la bucata sau la kilogram? as vrea si eu de 1leu, se poate? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pentru ce astfel de intrebari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni n-a zis-o ma bine ca Flav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. NU suntem aici doar pentru fundite, dar nu ar strica una. happy

Ps; sper sa-mi dai una laughing