Ca tara in care te-ai nascut, inmultit si imbatranit nu este niciuna. O spun cu tarie. Cine se descurca in patria sa se descurca si peste granite, cine nu se descurca aici, tind sa cred ca nu seva descurca nici peste hotare.
Nu stiu unde o fi mai bine, dar eu as vrea sa traiesc in olanda numai ca limba mi se pare tare grea
Germania
Singura problema ar fi ca sunt cam robotei si isi cresc copiii dupa reguli foarte-foarte stricte, dar disciplina nu strica
Oriunde numai in Romania nu... daca nu esti politician sau hot.aici mori de foame
Hey:*! Nu stiu de ce da` pe mine ma incanta America:X... poate pentru ca ador casele lorsi nu numai casele...au niste stradute asa mici si dragute:X
Tu unde ai vrea?
America, normal. Acolo orice om normal are o casa mare, cu etaj si piscina. Si plus ca imi place mult engleza.
In LA sau in Miamii .
Tu ai vazut ce case au aia :o
Sincer. eu as pleca in Africa sa moara bibi sau la polul nordAcolo sigur n-a ajuns criza:d
Parerea mea
America-fara gunoaie peste tot
-fara atata prostie
-fara atatea furtuei
-fara BASESCU!
SUA :X
*Alexsmenaru, de cand Hawai, e tara?
habar nu ai sa deosebesti un stat al USA de o tara ...
Numai bine
Pai, Hawai face parte din SUA, este un stat component ca alte 49, asta nu poate fi mentionat ca tara
Ce zici de marte...stiu ca nu e o tara dar cred ca acolo e cel mai bine nu s taxe, nu e boc, nu e nebunealaaa...