O conversatie nu se compune doar din heyy. buna ce faci? aa bine tu? bine. incearca sa dezvolti subiectul nu ii spui "fac bine" ii spui ma uit la un film interesant" iar ea o sa te intrebe cum s enumeste ma rog apoi intrati in discutie o intrebi ce fel de filme ii plac ei ce parere are despre anumite lucruri crede`ma asa te vei apropia de eamult noroc
O conversatie nu se compune doar din heyy. buna ce faci? aa bine tu? bine. incearca sa dezvolti subiectul nu ii spui "fac bine" ii spui ma uit la un film interesant" iar ea o sa te intrebe cum s enumeste ma rog apoi intrati in discutie o intrebi ce fel de filme ii plac ei ce parere are despre anumite lucruri crede`ma asa te vei apropia de eamult noroc
Pai pupo cu indiferenta.iar de cea care iti place poti sa ii zici ca este frumoasa, spune-i ca nu ai mai intalnit fete ca si ea pana acum.si incearca sa o si pupi.bine papaap
Si normal, vreau sa indrept lucrurile pentru ca singuratatea este dureroasa straight face am simtit-o pe propria piele. Pur si simplu cateodata raman prost cand vad un fraier de copil ca se intelege mai bine cu alte persoane decat eu cu ele. Iar faza comica este ca le sunt superior din toate punctele de vedere. Mai putin cu vorbitul si facutul de prieteni noi sigh. Pot spune ca sunt invidiosi pe ei. Vreau sa imi fac prieteni si sa ma apropii de persoane cum o fac si ei straight face. Problema este ca imi lipseste comunicarea, iesitul cu prietenii, experienta cu persoanele noi. Daca imi puteti da niste sfaturi si in privinta asta ar si bucuros.
Povestea ta e trista dar in acelasi timp frumoasa la sfarsit. Discutiile pe care le abordezi pe mess pot fi de genul:ai facut o chestie amuzanta acasa pe care puteti sa va amuzati amandoi si sa o dezbateti.Chesti cu pupatul pe obraz nu trebuie sa ti se para ceva iesit din comun.Eu sunt pe clasa a-6a si noi fetele cand ne intalnim sau cand ne intalnim cu baieti din clasa noastra sau din alte clase ne pupam pe obraz.Trebuie sa ti se para ceva banal, mai ales la varsta ta.Trebuie sa mergi sa o saluti si sa o pupi pe obraz ca si cum tie ti s-ar parea ceva banal ceea ce o face si pe ea sa creada ca te intereseaza si sa iti dea ea seama ca pupatul pe obraz pentru tine e ceva banal. Sper ca te-am ajutat.Succes