nony
| nony a întrebat:

Inspirat de toamna, mi-a venit apa in gura la gandul unei pastrame stinsa cu vin proaspat de la Vrancea...
Problema e ca nu stiu in a cui companie as manca-o! Tu cu cine ai manca si-ai bea, dintre ai nostri, bineinteles?

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai, eu as face "sportul" asta impreuna cu Dmonika si cu BRO. Numai ca, am indoieli ca lui BRO i-ar placea o pastrama din aia, grasa si suculenta, de oaie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Am vazut si eu in cele din urma postarea. Mai bine mai tirziu decit niciodata.
Pastrama de oaie pas, da' frigarui, mici, fripturica de purcelus si o bere rece cu brobonele... moooaaamaaaaa, crima si pedeapsa big grin

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! daca as avea o posibilitate financiara, as face un ospat pentru toata lumea, asa as avea posibilitatea sa va cunosc, cat despre vin nu se pune problema, ca doar stau in tara vinuluitongue, pastrama sa fie de porc pentru mine si oaie pentru cei care o mananca cu placere, eu nu suport carnea de oaie fie ea si pastrama.happy

| Gizăz a răspuns:

Altă întrebare menită să ne facă să ne punem în genunchi și să pupăm dosuri? Să subliniem bisericuțe? Scuză-mi cinismul! laughing

| nony explică (pentru Gizăz):

Daca era vorba de pupat dosuri, o faceam eu din start, de cand am pus intrebarea.Aici e vorba de prietenie, de atasament.Am lipsit o vreme de pe site si eram curios ce legaturi s-au mai facut pe aici.E ceva rau in asta?

| Gizăz a răspuns (pentru nony):

Nu te-am acuzat de nimic. Nu e cazul să fii ofensiv. Tu poate ai intențiile de care vorbești dar îți zic că rezultatul va fi cel spus de mine.

| nony explică (pentru Gizăz):

Nu sunt ofensiv, ti-am explicat despre ce e vorba.Tu m-ai intrebat daca e menit sa pupam dosuri, nu? Cat despre ce interpreteaza fiecare, e problema lor, la fel cu tu ti-ai facut o idee gresita din start.

| Gizăz a răspuns (pentru nony):

Era o întrebare retorică. Cred că asta a lămurit tot.

| Just1dream a răspuns (pentru nony):

Nony, ar fi tare interesant sa stam in fata unei mese copioase :d imi imaginez cum ar fi discutiile dintre useri in viata reala. nu cred ca pot alege doar unul dintre ei. sunt o multime de oameni inteligenti aici, pe site, pe care mi-ar placea sa ii ascult, desi nu sunt eu demna de a sta printre ei ori imaginea copiilor de la T\A la fel de nastrusnici si amuzanti ca pe site, oameni ce vorbesc, se imbarbateaza, se sfatuies si isi sterg lacrimile unul altuia. ar fi frumos, dar cred ca aberez deja prea multlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Băi Nony, eu aş bea cu (aproape) oricine, dă-o dracu' de pastramă laughing
P.P. Am o pastramă făină, de la un amic din fundătura Branului. Ce zici, o sacrificăm?