Altă întrebare menită să ne facă să ne punem în genunchi și să pupăm dosuri? Să subliniem bisericuțe? Scuză-mi cinismul!
Nony, ar fi tare interesant sa stam in fata unei mese copioase :d imi imaginez cum ar fi discutiile dintre useri in viata reala. nu cred ca pot alege doar unul dintre ei. sunt o multime de oameni inteligenti aici, pe site, pe care mi-ar placea sa ii ascult, desi nu sunt eu demna de a sta printre ei ori imaginea copiilor de la T\A la fel de nastrusnici si amuzanti ca pe site, oameni ce vorbesc, se imbarbateaza, se sfatuies si isi sterg lacrimile unul altuia. ar fi frumos, dar cred ca aberez deja prea mult
Mai, eu as face "sportul" asta impreuna cu Dmonika si cu BRO. Numai ca, am indoieli ca lui BRO i-ar placea o pastrama din aia, grasa si suculenta, de oaie.
Buna! daca as avea o posibilitate financiara, as face un ospat pentru toata lumea, asa as avea posibilitatea sa va cunosc, cat despre vin nu se pune problema, ca doar stau in tara vinului, pastrama sa fie de porc pentru mine si oaie pentru cei care o mananca cu placere, eu nu suport carnea de oaie fie ea si pastrama.
Am vazut si eu in cele din urma postarea. Mai bine mai tirziu decit niciodata.
Pastrama de oaie pas, da' frigarui, mici, fripturica de purcelus si o bere rece cu brobonele... moooaaamaaaaa, crima si pedeapsa
anonim_4396 întreabă: