Dai la Find server... si iti alegi singur serverele
Sper ca ti-am fost de folos (sa nu joci cu coduri!)
Dai la fiind servers si este un buton sub scape care se numeste consola dar apare ca ~ si cauti de pe internet servere si scrii in consola connect (numele servaruli) si dai enter
Nu mai stiu bine, nu mai joc cs de mult.Intrii la undeva si aveai casuta internet, dai click si iti cauta servere care merg doar daca ai internet(nu merg daca ti-a cazut). Daca o sa cauti vei gasi cu siguranta.
Nu imi merge cs ul pentru ca am windows 7 si merge doar pe xp.
Succes!
Fii atent:dai la finds srvers si acolo iti va cauta automat foate multe servere si tu intri in care vrei, le iei pe toate la rand eventual, va trebui sa stai mai mult pana se incarca deoarece vei astepta pana la descarcarea resurselor pentru ca n-ai mai jucat online. Exista o problema la unele cs-uri la care nu merge cautarea automata daca nici la tine nu va merge apesi pe tasta de sub ESC(escape)=>``
Deschizi cs-ul. intri in consola(apesi pe butonul de deasupra lui tab, mai jos de esc, mie imi apare asa ` daca apas) si apoi scrii
connect CS.TNI.RO
si intra automat in joc.
daca vrei sa intri pe alte servere intri aici
http://servere-cs.freakz.ro/lista_servere_counter-strike_1.6.html
copii adresa si o scrii in consola: connect "adresa".
sper ca te-am ajutat. fundita?
Este foarte simplu sa intri pe un server
Apesi pe butonul cu semnul asta ~. Este chiar deasupra la tab si se numeste consola chestia aia ce-ti apare dupa ce apesi.Si du[aia scrii in chenaru ala connect si serverul.
Asta e un server normal cs.extream.ro si asta 195. 225. 59. 104. asta e de zombii nu stiu daca merge: 195. 225. 59. 109 deci apesi pe ala.scrii connect si serverul Ex: connect cs.extream.ro poit scrie si pe net pentru servere.Sau poti intra si la find server Bafta!
Fii atent:dai la finds srvers si acolo iti va cauta automat foarte multe servere si tu intri in care vrei, le iei pe toate la rand eventual, va trebui sa stai mai mult pana se incarca deoarece vei astepta pana la descarcarea resurselor pentru ca n-ai mai jucat online. Exista o problema la unele cs-uri la care nu merge cautarea automata daca nici la tine nu va merge apesi pe tasta de sub ESC(escape)=>``
Salut uite aici cateva server de cs
aviara.ro
cs. aviara.ro
free.laleagane.ro
iasi.csworld.ro
atocs.ro
Nu stiu daca mai merg toate dar 60 la suta merg. Eu nu mai joc cs si de aia funda si vot pls