Wrestlingul nu este adevarat, totul este trucat ei doar stiu cum sa faca miscarile lor "reale".
Ei de fapt joaca "teatru" sunt ca niste actori
Este un show. E ca si cum te-ai uita la un serial. Acei oameni sunt foarte bine antrenati, ringul este elastic si destul de atenuant. Luptatorii cand se bat tot dialogheaza, ce manevre sa faca, etc.
Nu este adevarat este un scenariu...luptatorii sunt adevarati dar ei se prefac ca se lupta si cand vezi ca eu muschi foarte mari isi injeacteaza proteine sa le creasca muschii...sunt si jucatori care au muschii facuti naturali dar mai putin uite aici un videoclip in care iti arata ca e un scenariu http://www.youtube.com/watch?v=cynVTT_fnHw
După părerea mea, wrestlingul este cea mai mare tâmpenie televizată care s-a inventat vreodată... Păi un luptător adevărat stă în patru labe de exemplu până se urcă celălalt pe corzile ringului ca să-i sară de-acolo în cap? Îi trage un pumn în gură şi gata, îi sparge şi gura şi nasul... Probabil că sunt nişte reguli, dar profunzimea cu care leşină prin ring, prefăcându-se bătuţi măr, este de domeniul hilarului.
Pentru mai multe informaţii, citeşte descrierea sportului aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Wrestling
Dupa parerea mea wrestling ul este un show regizat. Spun asta pentru ca am urmarit si eu un meci de wrestling. Intr-adevar luptatorii sunt adevarati insa ei sunt antrenati si sa lupte fost si cum sa cada. Adica sa fim seriosi i-ati vazut doar cum se lasa introdusi intr-o miscare de ofensiva si cum se asigura de pozitia in care cad. Apoi mai este si ringul care cred ca este facut dintr-un material usor moale si cauciucat ca sa atenueze impactul covarsitor al caderilor. Poate ati observat cum oscileaza podeaua dupa saritura unui wrestler. Dar mai sunt si faze no comment gen cand se bat cu scaune sau mese sau mai stiu eu ce. Cert este ca se fac bani multi din biletele la aceste show uri iar ei constientizand asta fac tot ce le sta in putinta sa il faca mult mai interesant si violent pentru ca au vazut ca prinde la public xD
Tu nu vezi ca dau pumni cu ghiotura si nu au vinatai Circ in toata legea eu ma uit si ma tavalesc de ris cind intra big show mai bine ma uit la ei si nu la politicieni ca si astia cu politica se fac ca se omoara unul pe altul ba cade lat pdl ba psd ba se face alta minune dar la furat sunt frati din tribunal ies nevatamati ca aia din ring Eu zic ca politicienii nostri sunt mai buni ca aia ca aia care fac Wrestling muncesc la antrenamente astia ai nostri dorm prin "parlamente" dar unul cind da tunul cistiga cit tot Wrestlingul la un loc
Ma refeream de injectia intramusculara uite aici http://ingrijiremedicala.ro/....../index.php
În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "regizat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea. Totuși este important de făcut precizarea că deși meciurile nu constituie într-o competiție în sensul tradițional al cuvântului, tehnicile și manevrele executate în ring sunt dureroase, forta manevrelor si gradul mare de risc facand aproape imposibila evitarea coliziunilor dureroase, iar executarea lor implică multe riscuri dacă nu sunt efectuate corect. Aspectul "simulat" al unei manevre de wrestling consta in faptul ca ambii luptatori incearca sa evite consecintele majore, cum ar fi ranile interne sau ruperea oaselor, si nu incearca neaparat evitarea durerii, durere imposibil de eliminat, in cazul majoritatii manevrelor. Nu trebuie în nici un caz subestimat aspectul sportiv al wrestlingului și condiția fizică a participanților, care sunt capabili să facă adevărate demonstrații de forță și măiestrie sportivă pe parcursul unui meci.
Concluzionând, într-un meci de wrestling doar rezultatul final și anumite momente de vârf ale meciului sunt predeterminate și repetate de wrestleri pe parcursul antrenamentelor, restul partidei fiind improvizate. Pe parcursul meciului, wrestlerii implicați în acțiunea din ring comunică folosind gesturi sau termeni specifici pentru a informa adversarul în legătură cu manevrele care urmează să le execute. Și arbitrul are rolul său, semnalând uneori momentele în care trebuie să aibă loc evenimentele prestabilite sau care implică un grad de risc ridicat.[necesită citare]
Este fiindca cand a fost la Bucuresti de au venit astia am fost si eu si lu Marck Hanry chiar i-a dat Cena sangele oricum se si vedea se si auzea ca e real
Wrestlingul este fals cei din companie au niste angajati pentru a ceea niste povesti,, storyline" adica ceea ce se va intampla.Ei sunt antrenati pentru a executa aceste manevre in siguranta. Daca nu executi o manevra cum trebuie poate aduce la accidentarea acelui wrestler.Dar nu chiar tot este fals wrestlerii se pot accidenta sgariinduse sau neatentie oponentului care nu a executat o manevra corect.Credema pe mine sunt un fan al wrestlingului inrait.
Manevrele pe care le fac sunt adevarate.
Ei nu au voie sa dea cu pumnu in rest bataie e pe bune.
Wrestling=manevre.
Wrestling is not true. Until we wrestlers have admitted that wrestling is not real.And I think you know that UFC is really why it's called unlimited shots.Kid hope I cleared.A good day kid!