Pai: Romeo x Juliet, Full Metal Panic (+ fumoffu, + second raid), Kamikaze Kaitou Jeanne, Zero No Tsukaima(?) si astea cam din ce am vazut eu. Si acum, anime cu mai putina bataie dar cu o poveste de dragoste: D N Angel, Hana Yori Dango, Itazura na Kiss, Tokyo Mew Mew, Vampire Knight, Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Cam acestea sunt anime-urile pe care le-am vazut si intrunesc conditiile cerute de tine ti-am dat multe titluri^^ asa ca inainte sa alegi cu ce sa incepi, ar fi o idee buna sa cauti rezumatul fiecaruia ca sa vezi ce te atrage mai mult.
Nu sunt sigura dar exista milioane de anime in genul asta, daca trebuie sa semene cu blood + atunci il recomand pe vampire knight dar depinde si de cati ani ai.In vampire knight este vorba despre o fata si doi vampiri. Ambii se indragostesc de ea dar totusi doar unul este insetat dupa sangele ei.
Scz dar nu a inceput niciun ANIME nou de curand dar cand apar sa ma anunti si pe mine :*
Trinity blood
full metal alcmist brotherwood Sezonul 1 / 2
full metal panic
Elven Lied, Ninja Scroll, Fist of the North Star, Berserk, Vampire Hunter D, Hokuto no Ken, Psycho Diver.
Ai aici cam toate anime-urile traduse pana acum in romana: http://anime-ro-sub.net/
PAiiiii Naruto, Full metal panic, Kamichiu, pai e un anime tare cu batai si dragoste Venus Versus virus, D N angel
Multumesc DeeDee foarte muult!
Am cautat pe net si imi plac multe dintre acestea [ Full Metal Panic l`am mai vazut ].
lol1232 întreabă:
Alexandra_3484 întreabă:
ღAncaღ întreabă: